Neler Yeni

Minecraft Xp farmi genişletme

kanze00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim Karaman
Merhabalar Minecraft oynarken çok yakın mesafeyle iki tane cave spider farmi buldum. Bir tanesini kullanarak Xp farmi yaptım sorunsuz çalışıyor ganimetli kılıç ile kesince baya item de çıkıyor fakat ben iki spawneri birleştirmek istiyorum bekleme yerinden uzaklasirsam çalışmama ve verimliliğinin düşmesinden korkuyorum. Bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamza
Aralarında kaç chunck var ve oynadığın sürümü söylüyebilirmisin

kanze00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında kaç chunck var ve oynadığın sürümü söylüyenilirmisim
1.21.4 tam olarak saymadım fakat Max iki chunk vardır ve realmsten arkadaşlarla oynuyoruz. Mineshaftte buldum çok yakinlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamza
Render distanceini en düşüğe çekmediğini sürece herhangi bir verimlilik azalması yaşamaman gerekiyor hatta 2 chunck varsa en düşüğe çeksen bile bir sorun olmaz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
misfit
2 chunk falan var demişsin. İki farm arasında biraz afk kal sonra da verimliliğini kontrol et. Ayarlarda simülasyon mesafesinin yüksek olmasına dikkat et.

kanze00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 chunk falan var demişsin. İki farm arasında biraz afk kal sonra da verimliliğini kontrol et. Ayarlarda simülasyon mesafesinin yüksek olmasına dikkat et.
Ya ama şöyle bı sıkıntı var çalışması için direkt kesme alanının önünde beklemem gerekiyor onun dışında spawn olmuyorlar ikisinin arasında afk kalamam çünkü ikinci spawner bekleme noktasına uzak kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom