Minecrafta bu modları indirdikten sonra bozuldu:

Mehmet Ak

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba, ben minecraft java editionda arkadaşla bir servera girip troll troll şeyler yapçaktık çünkü okul bitmişti ve sınavlarda bitmişti kafa dağıtalım dedik. arkadaş bana minercaftta modlu multiplayer oynanıyor dedi ben de otomatik olarak tamam dedim bana bir kaç modu zip dosyası yapıp (Modlar: BiomesOPlenty, Bookshelf, Cfm, DarkUtilities, EnchantmentDescriptions, jei, Luckyores, Mining gadgets, OreExcavation, Ores Above Diamonds, Silentgems, Silentlib, Themidnight, XL Food Mod) bir siteye yükledi. ben de onu ordan indirdim. sonra diğer gerekli şeyleri de (Forge Minecraft ve Hamachi) ben kendim sitelerinden indirdim. başaramadık giremedik. ardından ben bi cs gireyim dedim. eskiden fpsim 170-220 civarlarındayken (fps_max 0 yazılı) şuan 50nin üstüne çıkmakta zorlanıyor (fps_max 0 yazılı) sadece cs için de geçerli değil diğer oyunlarda da fps acayip fena düştü. lütfen yardım edin. Soranlar için tüm modlar:
Forge Minecraft, Hamichi, BiomesOPlenty, Bookshelf, Cfm, DarkUtilities, EnchantmentDescriptions, jei, Luckyores, Mining gadgets, OreExcavation, Ores Above Diamonds, Silentgems, Silentlib, Themidnight, XL Food Mod

Modları yüzünden sistemin yavaşlamaz. Cs:go da yeni oyun motoru eklenecek onun için hazırlık yapıyorlar bu yüzden FPS kaybı var.
Hamachi'yi nereden indirdiniz belki virüs bulaşmıştır. Aynı şekilde Forge'ı.

Modları yüzünden sistemin yavaşlamaz. Cs:go da yeni oyun motoru eklenecek onun için hazırlık yapıyorlar bu yüzden FPS kaybı var.
Hamachi'yi nereden indirdiniz belki virüs bulaşmıştır. Aynı şekilde Forge'ı.
forge u kendi sitesinden. hamachi'yi de gezginlerden

Gezginler çok sakat. Genellikle virüs oluyor.
Bu anti-virüs ile sistemi tarar mısın.
hemen taratıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gezginler çok sakat. Genellikle virüs oluyor.
Bu anti-virüs ile sistemi tarar mısın.
herhangi bişi çıkmadı tehdit yok. virustotal ve kasperskyda taradım

hemen taratıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bişi çıkmadı tehdit yok. virustotal ve kasperskyda taradım
İyi o zaman.
Aklıma başka bir şey gelmiyor maleseef.