Merhaba, ben minecraft java editionda arkadaşla bir servera girip troll troll şeyler yapçaktık çünkü okul bitmişti ve sınavlarda bitmişti kafa dağıtalım dedik. arkadaş bana minercaftta modlu multiplayer oynanıyor dedi ben de otomatik olarak tamam dedim bana bir kaç modu zip dosyası yapıp (Modlar: BiomesOPlenty, Bookshelf, Cfm, DarkUtilities, EnchantmentDescriptions, jei, Luckyores, Mining gadgets, OreExcavation, Ores Above Diamonds, Silentgems, Silentlib, Themidnight, XL Food Mod) bir siteye yükledi. ben de onu ordan indirdim. sonra diğer gerekli şeyleri de (Forge Minecraft ve Hamachi) ben kendim sitelerinden indirdim. başaramadık giremedik. ardından ben bi cs gireyim dedim. eskiden fpsim 170-220 civarlarındayken (fps_max 0 yazılı) şuan 50nin üstüne çıkmakta zorlanıyor (fps_max 0 yazılı) sadece cs için de geçerli değil diğer oyunlarda da fps acayip fena düştü. lütfen yardım edin. Soranlar için tüm modlar:
Forge Minecraft, Hamichi, BiomesOPlenty, Bookshelf, Cfm, DarkUtilities, EnchantmentDescriptions, jei, Luckyores, Mining gadgets, OreExcavation, Ores Above Diamonds, Silentgems, Silentlib, Themidnight, XL Food Mod
Forge Minecraft, Hamichi, BiomesOPlenty, Bookshelf, Cfm, DarkUtilities, EnchantmentDescriptions, jei, Luckyores, Mining gadgets, OreExcavation, Ores Above Diamonds, Silentgems, Silentlib, Themidnight, XL Food Mod