Neler Yeni

Minecraft'ın son gelen güncellemesi ile gelen Kullanıcı sözleşmesi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Adal'ın videosunda gördüm,yeni güncellemeyle birlikte bir takım sözleşmede değişiklikler olmuş. Anladığım kadarıyla:
-MC logosunu, fontunu ne bir videoda, ne bir sana para getirisi olacak bir yerde kullanamayacaksın (kitap ayracı, broşür, fuar bannerları vs.)
-Videolarda başlıkta MC ismini kullanamayacaksın.

Diye anladım, yorumladım. Bunun amacı belki izinsiz MC logolu, fontlu eşya satmayı önlemek vs olsa bile, en büyük darbeyi youtuberlara vuracak. Oysa ki youtuberlar sayesinde bu oyun tekrar canlanmış vaziyette.

Benim atladığım ve ya yanlış anladığım bir durum varsa düzeltin beni lütfen. Video çekenlerde eğer uymazlarsa, videoyu kaldırtabilir hatta kanal kapatabilirler tarzı bir yorumda bulunmuştu Adal...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Youtube'da minecraft içerik üreticisi misin?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube'da minecraft içerik üreticisi misin?
Yok, oynuyorum ama ilgimi çekti. Değişik bir uygulama. Ara ara aklıma gelmiyor değil bir mc kanalı ama, bu maddeler göz korkutucu.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Gençler selam. Adal'ın videosunda gördüm,yeni güncellemeyle birlikte bir takım sözleşmede değişiklikler olmuş. Anladığım kadarıyla:
-MC logosunu, fontunu ne bir videoda, ne bir sana para getirisi olacak bir yerde kullanamayacaksın (kitap ayracı, broşür, fuar bannerları vs.)
-Videolarda başlıkta MC ismini kullanamayacaksın.

Diye anladım, yorumladım. Bunun amacı belki izinsiz MC logolu, fontlu eşya satmayı önlemek vs olsa bile, en büyük darbeyi youtuberlara vuracak. Oysa ki youtuberlar sayesinde bu oyun tekrar canlanmış vaziyette.

Benim atladığım ve ya yanlış anladığım bir durum varsa düzeltin beni lütfen. Video çekenlerde eğer uymazlarsa, videoyu kaldırtabilir hatta kanal kapatabilirler tarzı bir yorumda bulunmuştu Adal...
Ben YouTuber olsam protesto ederim. YouTuberlar olmasa bu oyun dünyanın en çok satan oyunu olamazdı.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%99 her oyunda vardır bu sözleşme maddeleri.bir şey olmaz.
bu tarz değil hocam. Videonun başlığına adını yazmazsan, fontunu ve logosunu kullanmazsan izleyici çekemezsin.
Ben YouTuber olsam protesto ederim. YouTuberlar olmasa bu oyun dünyanın en çok satan oyunu olamazdı.
Bende ona şaşıyorum. Pek mc kanalı takip etmesem de (çünkü millet saçmalıyor, ve tutuyor. Sadece güncelleme ve mod tanıtımını düzgün yapan kanalları takipteyim.) sadece Adal da hafif bir sitem gördüm videosunda. Microsoft bu açıklamadan sonra baya bir gözümden düştü, activision ı alması tarafına nötr düm ama, sektörü tekelleştirecek gibi geliyor artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%99 her oyunda vardır bu sözleşme maddeleri.bir şey olmaz.
ha tabi oynayana zararı yok ta, kanallara etkisi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom