Çok laglıAternos
Şuan atamam evde degilim ama 24mpbs download 3 upload çıkıyor 1.16.4 sürümde açmak istiyorum
Teşekkürler eve gidince deneyeceğimServer Jar'ı üstekinden bulabilirsin, videoda anlamadığın yer olursa sorabilirsin.MCVersions.net - Minecraft Versions Download List
MCVersions.net offers an archive of Minecraft Client and Server jars to download, for both current and old releases!mcversions.net
3UP ile arkadaşlarla oynarsın diye düşünüyorum.
Sunucuya ram vermek için metin belgesine yapistiracagimiz koddaki 1024 sayısını mi değiştireceğiz ve ben maks ne kadar verebilirimServer Jar'ı üstekinden bulabilirsin, videoda anlamadığın yer olursa sorabilirsin.MCVersions.net - Minecraft Versions Download List
MCVersions.net offers an archive of Minecraft Client and Server jars to download, for both current and old releases!mcversions.net
3UP ile arkadaşlarla oynarsın diye düşünüyorum.
Siz tahminen 5GB verebilirsiniz, direk xmx5G yazabilirsiniz.Teşekkürler eve gidince deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sunucuya ram vermek için metin belgesine yapistiracagimiz koddaki 1024 sayısını mi değiştireceğiz ve ben maks ne kadar verebilirim