Hocam biraz daha detaylandırır mısınız pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum.falixnodes ücretsiz server haftada 1 2 defa açmak yetiyor 7/24
ücretsiz 7/24 mod kurulabiliyor aternos gibi sıra bekleme yok arayüzü birazcık karışık ingilizcen varsa halledersin kasma 0Hocam biraz daha detaylandırır mısınız pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum.
çok teşekkürler hocam <3ücretsiz 7/24 mod kurulabiliyor aternos gibi sıra bekleme yok arayüzü birazcık karışık ingilizcen varsa halledersin kasma 0
Hocam peki kaç chunk destekliyorücretsiz 7/24 mod kurulabiliyor aternos gibi sıra bekleme yok arayüzü birazcık karışık ingilizcen varsa halledersin kasma 0
hocam limit yok galiba ben 16 render 16 görüş yaptım azda olsa takıldı versiyondan kaynaklı 12 12 ayarlayınca donma kalktıçok teşekkürler hocam <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki kaç chunk destekliyor
Hocam çok sordum biliyorum ama sunucuyu istediğim zaman açabiliyorum değil mi 1 2 defa açmak yetiyor demişsiniz yahocam limit yok galiba ben 16 render 16 görüş yaptım azda olsa takıldı versiyondan kaynaklı 12 12 ayarlayınca donma kalktı
Hocam dediğiniz site paralı bölgende mevcut değil diyor.falixnodes ücretsiz server haftada 1 2 defa açmak yetiyor 7/24
ücretsiz versiyonu varHocam dediğiniz site paralı bölgende mevcut değil diyor.
Hocam seçilmiyor bölgenizde kullanılamıyor hatası veriyor paralı versiyonuda 13 dolar aylıkücretsiz versiyonu var