Neler Yeni

Yardım Minecraft'ta nasıl server kurabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Taha Yılmaz
Merhaba orijinal Mineacraft'ım var ve arkadaşlarımla kendi kurduğum dünyada online oynamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternetteki çoğu yöntem orijinal olmayan Minecraft için diye tahmin ediyorum çünkü farklı hizmetler kullanmamız gerektigini (Hamachi,Aternos) söylüyorlar.
Ben ise sadece Minecraft'ın hizmetlerini kullanarak server oluşturmak istiyorum. En zahmetsiz nasıl kurabilirim ?

Ayrıca Server kurulduktan sonra arkadaşımın nasıl servera gireceğini de yazarsanız sevinirim.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Hakan Keser
Merhaba orijinal Mineacraft'ım var ve arkadaşlarımla kendi kurduğum dünyada online oynamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternetteki çoğu yöntem orijinal olmayan Minecraft için diye tahmin ediyorum çünkü farklı hizmetler kullanmamız gerektigini (Hamachi,Aternos) söylüyorlar.
Ben ise sadece Minecraft'ın hizmetlerini kullanarak server oluşturmak istiyorum. En zahmetsiz nasıl kurabilirim ?

Ayrıca Server kurulduktan sonra arkadaşımın nasıl servera gireceğini de yazarsanız sevinirim.
Para vererek Realms alabilirsiniz server 7/24 açık kalır. Öbür türlü server.jar dosyası var. Mojang'ın sitesinden onu indirmesi lazım serveri kuracak kişinin. Bazı ayarları var youtubeden izlersiniz( çok basit bir işlem).

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mirhan Yalçın
aternos kullanıyordum geçen sene orjinal mc ile ama beğenmediğim bir nokta var baya lag oluyordu lag engelleyici falan kurmazsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,297
Üyeler
172,649
Son üye
Grades
Top Bottom