Yardım Minecraft'ta nasıl server kurabilirim?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba orijinal Mineacraft'ım var ve arkadaşlarımla kendi kurduğum dünyada online oynamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternetteki çoğu yöntem orijinal olmayan Minecraft için diye tahmin ediyorum çünkü farklı hizmetler kullanmamız gerektigini (Hamachi,Aternos) söylüyorlar.
Ben ise sadece Minecraft'ın hizmetlerini kullanarak server oluşturmak istiyorum. En zahmetsiz nasıl kurabilirim ?

Ayrıca Server kurulduktan sonra arkadaşımın nasıl servera gireceğini de yazarsanız sevinirim.

Merhaba orijinal Mineacraft'ım var ve arkadaşlarımla kendi kurduğum dünyada online oynamak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternetteki çoğu yöntem orijinal olmayan Minecraft için diye tahmin ediyorum çünkü farklı hizmetler kullanmamız gerektigini (Hamachi,Aternos) söylüyorlar.
Ben ise sadece Minecraft'ın hizmetlerini kullanarak server oluşturmak istiyorum. En zahmetsiz nasıl kurabilirim ?

Ayrıca Server kurulduktan sonra arkadaşımın nasıl servera gireceğini de yazarsanız sevinirim.
Para vererek Realms alabilirsiniz server 7/24 açık kalır. Öbür türlü server.jar dosyası var. Mojang'ın sitesinden onu indirmesi lazım serveri kuracak kişinin. Bazı ayarları var youtubeden izlersiniz( çok basit bir işlem).

aternos kullanıyordum geçen sene orjinal mc ile ama beğenmediğim bir nokta var baya lag oluyordu lag engelleyici falan kurmazsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,794
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri