Berkarda
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,171
Zayıflık iksiri fırlat ve altın elma yedir 4 defa yaparsanız 1 5 zümrüt olur fiyatlarnasıl iyileştiriyoruz
Zayıflık iksiri fırlat ve altın elma yedir 4 defa yaparsanız 1 5 zümrüt olur fiyatlarnasıl iyileştiriyoruz
Zayıflık iksiri ve altın elma atınca iyileşiyor diye biliyorum.nasıl iyileştiriyoruz
Gülme krizi geçirdim hocamArkadaşlar minecraftta köylülerle ticaret yapıyodum onları önce zombiye çevirip sonra tekrar köylüye çevirmiştim bu sayede her şeyi indirimli alıyodum. Sonra iki tane köylüye yanlışlıkla vurdum ve artık bu vurduğum köylüler bana zam yapıcaklar işime yaramazlar diye düşünerek iki köylüyüde öldürdüm ama bunu diğer köylülerin gözleri önünde yaptım. Bu yüzden bana fazlasıyla sinirlenmiş olacaklar ki her şeyi inanılmaz pahalı satıyolar. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı nasıl tekrar eskisi gibi indirimli alıcam ürünleri biliyo musunuz?
sağol hocam şimdi nasıl iksir yapılır onu öğrenmem lazımZayıflık iksiri ve altın elma atınca iyileşiyor diye biliyorum.
java sürümündeysen mayalı örümcek gözü(örümcek gözüyle şekeri birleştirince oluyo) blaze çubuklarından yapılan blaze tozu ve barut lazım önce iksir standında enerji kısmına blaze tozunu koyup 3 tane içi su dolu şişeyi mayalı örümcek gözüyle ısıt sonra patlayıcı yapmak için barutla bidaha ısıt. Eğer bedrock sürümündeysen sadece ilk ısıtışında nether yumurtası kullanman lazım geri kalan işlemler aynı.sağol hocam şimdi nasıl iksir yapılır onu öğrenmem lazım![]()
Zombilestir sonra tekrar koylulestirArkadaşlar minecraftta köylülerle ticaret yapıyodum onları önce zombiye çevirip sonra tekrar köylüye çevirmiştim bu sayede her şeyi indirimli alıyodum. Sonra iki tane köylüye yanlışlıkla vurdum ve artık bu vurduğum köylüler bana zam yapıcaklar işime yaramazlar diye düşünerek iki köylüyüde öldürdüm ama bunu diğer köylülerin gözleri önünde yaptım. Bu yüzden bana fazlasıyla sinirlenmiş olacaklar ki her şeyi inanılmaz pahalı satıyolar. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı nasıl tekrar eskisi gibi indirimli alıcam ürünleri biliyo musunuz?
Cidden Minecraft'ta böyle bir şey var mı.Arkadaşlar bu konuyla alakalı internette hiçbir bilgi bulamamıştım Eğer benim yaşadığım durumun aynısını yaşayan olursa diye yazıyorum zamanla tekrar fiyatlarını düşürüyorlar. Yani tekrardan indirimli fiyatlara geri dönüyor ama yavaş yavaş oluyor bir anda eski haline dönmüyor bilginiz olsun.
Sen gerçekten yabancı mısın kopyala yapıştır mı yaptın![]()
Trading
The trading system is a gameplay mechanic that allows players to trade principally emeralds for items (and vice-versa) with villagers, as well as wandering traders. Pressing use on an adult villager with a profession, or on a wandering trader, opens a menu, allowing a player to trade with the...minecraft.fandom.com
![]()
Villager
Villagers are passive mobs that inhabit villages, work at their professions, breed, and interact with each other. Adult villagers' outfits vary according to their occupation and biome. A player can trade with them using emeralds as currency. They are also the most complex mob in the game...minecraft.fandom.com
"Villagers can store certain memories about players in the form of gossip. These get spread to other villagers whenever they talk with each other. Each piece of gossip is one of five types, and it stores a value as well as a target. Gossips generate and increase in value as a result of various player actions."
Villager wikisinden alıntı o.Sen gerçekten yabancı mısın kopyala yapıştır mı yaptın![]()
tekrar zombiye çevirip kurtarmalısın ya da köyü pillagerlardan kurtarabilirsinArkadaşlar minecraftta köylülerle ticaret yapıyodum onları önce zombiye çevirip sonra tekrar köylüye çevirmiştim bu sayede her şeyi indirimli alıyodum. Sonra iki tane köylüye yanlışlıkla vurdum ve artık bu vurduğum köylüler bana zam yapıcaklar işime yaramazlar diye düşünerek iki köylüyüde öldürdüm ama bunu diğer köylülerin gözleri önünde yaptım. Bu yüzden bana fazlasıyla sinirlenmiş olacaklar ki her şeyi inanılmaz pahalı satıyolar. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı nasıl tekrar eskisi gibi indirimli alıcam ürünleri biliyo musunuz?