Neler Yeni

Minecraft'ta yanlışlıkla köylüye vurdum zam yaptı Ne yapacağım?

Arkadaşlar minecraftta köylülerle ticaret yapıyodum onları önce zombiye çevirip sonra tekrar köylüye çevirmiştim bu sayede her şeyi indirimli alıyodum. Sonra iki tane köylüye yanlışlıkla vurdum ve artık bu vurduğum köylüler bana zam yapıcaklar işime yaramazlar diye düşünerek iki köylüyüde öldürdüm ama bunu diğer köylülerin gözleri önünde yaptım. Bu yüzden bana fazlasıyla sinirlenmiş olacaklar ki her şeyi inanılmaz pahalı satıyolar. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı nasıl tekrar eskisi gibi indirimli alıcam ürünleri biliyo musunuz?
Gülme krizi geçirdim hocam

sağol hocam şimdi nasıl iksir yapılır onu öğrenmem lazım 🤓
java sürümündeysen mayalı örümcek gözü(örümcek gözüyle şekeri birleştirince oluyo) blaze çubuklarından yapılan blaze tozu ve barut lazım önce iksir standında enerji kısmına blaze tozunu koyup 3 tane içi su dolu şişeyi mayalı örümcek gözüyle ısıt sonra patlayıcı yapmak için barutla bidaha ısıt. Eğer bedrock sürümündeysen sadece ilk ısıtışında nether yumurtası kullanman lazım geri kalan işlemler aynı.

Arkadaşlar minecraftta köylülerle ticaret yapıyodum onları önce zombiye çevirip sonra tekrar köylüye çevirmiştim bu sayede her şeyi indirimli alıyodum. Sonra iki tane köylüye yanlışlıkla vurdum ve artık bu vurduğum köylüler bana zam yapıcaklar işime yaramazlar diye düşünerek iki köylüyüde öldürdüm ama bunu diğer köylülerin gözleri önünde yaptım. Bu yüzden bana fazlasıyla sinirlenmiş olacaklar ki her şeyi inanılmaz pahalı satıyolar. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı nasıl tekrar eskisi gibi indirimli alıcam ürünleri biliyo musunuz?
Zombilestir sonra tekrar koylulestir

Arkadaşlar bu konuyla alakalı internette hiçbir bilgi bulamamıştım Eğer benim yaşadığım durumun aynısını yaşayan olursa diye yazıyorum zamanla tekrar fiyatlarını düşürüyorlar. Yani tekrardan indirimli fiyatlara geri dönüyor ama yavaş yavaş oluyor bir anda eski haline dönmüyor bilginiz olsun.
Cidden Minecraft'ta böyle bir şey var mı. :o

"Villagers can store certain memories about players in the form of gossip. These get spread to other villagers whenever they talk with each other. Each piece of gossip is one of five types, and it stores a value as well as a target. Gossips generate and increase in value as a result of various player actions."

"Villagers can store certain memories about players in the form of gossip. These get spread to other villagers whenever they talk with each other. Each piece of gossip is one of five types, and it stores a value as well as a target. Gossips generate and increase in value as a result of various player actions."
Sen gerçekten yabancı mısın kopyala yapıştır mı yaptın :o

tekrar zombiye çevirip kurtarmalısın ya da köyü pillagerlardan kurtarabilirsin

Hocam tekrar zombiye çevirip kurtarsan bile eskiden 1 zümrüte alacağın şeyleri 3-4 zümrüte alırsın. Tavsiyem ticaret farmını baştan kurmak

Geri