PattisReyis
80+
- Bütçe
- 600
Arkadaşlar küçük kasa önerileriniz varmı, bu bütçede bulmak mümkünmü?
Knk adam bütce 600 demiş. Attığın kasalar 1000TL üstü. Ayrıca stoklarda yok
Mini bir kasa degil, biliyorsunuz degil mi?https://www.trendyol.com/msi/mag-fo...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.54.2 Bunu alabilirsin. Gayet güzel ve minyatür bir kasa.
İncelemesinide yaptım göz atarsın.
İnceleme - MSI MAG Forge 100R - Gaming Kasa (Açılış ve ilk deneyim.)
Herkese Merhabalar ,bu aralar kendime sıvı soğutma alacağım için içi geniş bir kasa almaya karar verdim. Kendi kullandığım Rampage Majesty kasadan oldukça memnundum şık ve hava sürkilasyonu iyiydi ama içi biraz dardı. Özellikle üstteki radyatör takma yeri baya dardı. O yüzden içi geniş sıvı...forum.donanimarsivi.com
En ucuzlari bunlar, daha altinda arkadasin istedigi turden bir sey oldugunu sanmiyorum.Knk adam bütce 600 demiş. Attığın kasalar 1000TL üstü. Ayrıca stoklarda yok
Mini olarak geçmiyor ama küçük bir kasa. Mini kasa aşığıyım nzxt ye param yetmediği için bunu aldım. Ölçüleri hemen hemen aynı. Büyük değil yani.Mini bir kasa degil, biliyorsunuz degil mi?
Gayet buyuk bir kasa, ozellikle mini isteyen biri oyle bir kasayi tercih edecegini sanmiyorumMini olarak geçmiyor ama küçük bir kasa. Mini kasa aşığıyım nzxt ye param yetmediği için bunu aldım. Ölçüleri hemen hemen aynı. Büyük değil yani.
Mini kasa degil, anlayin artik sunu.Msi Mag 100R
Zaten 100 r da biraz büyüğüBence mini bir kasaya o kadar para vermek mantıklı değil. Eğer mini kasadan vazgeçerseniz arkadaşın önerdiği MSI MAG forge 100r iyidir
600 TL ye mini kasa yok anla artık şunu.Gayet buyuk bir kasa, ozellikle mini isteyen biri oyle bir kasayi tercih edecegini sanmiyorum
Mini kasa degil, anlayin artik sunu.
O zaman 600TL'ye bulunmuyor diyebilirsiniz.600 TL ye mini kasa yok anla artık şunu.
Tamam.O zaman 600TL'ye bulunmuyor diyebilirsiniz.
Arkadaşlar küçük kasa önerileriniz varmı, bu bütçede bulmak mümkünmü?
600TL'ye bulunmuyor