Böyle oyun oynarken dc mesajlarına bakabileceğim AŞŞŞIRI minik monitör varmı yani minikliği tlf kadar falan olan varmı ben aradım bulamadım.
varsa daha minikSamsung 22 İnç LF22T450FQRXUF IPS QHD DP Monitör
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
hocam 22 inç altında değişik garip garip markalar var hiçbirini bilmiyorum. 22 inç samsung sığmaz mı masana ?varsa daha minik
Gamemar güvenlimi?Samsung 22 Ä°nç LF22T450FQRXUF IPS QHD DP Monitör
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
alışverişim olmadı ama güvenilir diye biliyorum.Gamemar güvenlimi?
24 inç kullanıyorum ve çok zor sığıyor. 3. klavye sığmaz öyle diyeyimhocam 22 inç altında değişik garip garip markalar var hiçbirini bilmiyorum. 22 inç samsung sığmaz mı masana ?