Neler Yeni

Minidump Analizi Yapabilir Misiniz ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Mavi ekran yedim ve minidump analizi yapmayı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Minidump dosyası.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Vanguard'ı kaldırın, FACEIT yazılımını kaldırın, DDU ile güvenli kipte ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun, Sys onarımı yapın.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vanguard'ı, FACEIT'i sil. Windows Defender'ı da kapat.

DDU ile sürücülerini silip tekrar kur.
Vanguard'ı kaldırın, FACEIT yazılımını kaldırın, DDU ile güvenli kipte ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun, Sys onarımı yapın.
Çok teşekkür ederim zaten Faceit'i açtım tam oyuna giriyordum kapandı. Bu arada kaldırın demişsiniz ben oyunumu faceit üzerinden oynuyorum silip geri yükleme anlamında mı yoksa kullanmayın gibisinden mi ?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Silip tekrar kurabilirsin. Sorunun ana kaynağı Windows Defender ama. Virüs olarak algıladığı için mi bilmiyorum ama dosyalara müdahale etmeye çalışıyor ve mavi ekran veriyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silip tekrar kurabilirsin. Sorunun ana kaynağı Windows Defender ama. Virüs olarak algıladığı için mi bilmiyorum ama dosyalara müdahale etmeye çalışıyor ve mavi ekran veriyor.
Evet evet şimdi hatırladım dosya indirmem gerekiyordu pc ye yanlışlıkla crack yüklemiştim direkt silmiştim ama halen kafası onda kalmış galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
Merhabalar memory manget mavi ekran hatası almaktayım minidump dosyamı analiz eder misiniz.
Link; https://disk.yandex.com.tr/d/YRFjC9AgnEP9RQ
Ve ayrıca format atarken dosyalar kopyalandıktan sonra hata veriyor format atamıyorum bende başka PC ye SSD mi takıp format attım sorunsuz geri PC ye taktığımda driverleri kurdum ve yine format atmama rağmen hatalar aldım ramleri değiştirdim düzelmedi güç kaynağı değiştim düzelmedi işlemciyi anakarti değiştim sorun düzelmedi ekran kartıda değiştim düzelmedi neden olabilir aydınlatıcak varmı ?. (aynı parçalar olan PC var onunla değiştirdim ).

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
Merhabalar memory manget mavi ekran hatası almaktayım minidump dosyamı analiz eder misiniz.
Link; https://disk.yandex.com.tr/d/YRFjC9AgnEP9RQ
Ve ayrıca format atarken dosyalar kopyalandıktan sonra hata veriyor format atamıyorum bende başka PC ye SSD mi takıp format attım sorunsuz geri PC ye taktığımda driverleri kurdum ve yine format atmama rağmen hatalar aldım ramleri değiştirdim düzelmedi güç kaynağı değiştim düzelmedi işlemciyi anakarti değiştim sorun düzelmedi ekran kartıda değiştim düzelmedi neden olabilir aydınlatıcak varmı ?. (aynı parçalar olan PC var onunla değiştirdim ).
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MisakiTaro bakar mısınız rica etsem .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,904
Üyeler
164,398
Son üye
RAESH202
Top Bottom