Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Usta yüzde 10 işlemci kullanımı normal miBen pek bir şey bilmiyorum aslında sadece bilgisayarımda windbg prewier yüklü
Usta yüzde 10 işlemci kullanımı normal miBen pek bir şey bilmiyorum aslında sadece bilgisayarımda windbg prewier yüklü
Boşta mı ?Usta yüzde 10 işlemci kullanımı normal mi
Öylesine sorun boşta yüzde 10Boşta mı ?
görev yöneticisinde hangi uygulama kullanıyor ?Öylesine sorun boşta yüzde 10
Öylesine sordum ustagörev yöneticisinde hangi uygulama kullanıyor ?
sorun yoktur bence anti-virüs falan kullanıyordurÖylesine sordum usta
Evet 2 tane antivirüs var hem zaten öylesine sordum normalde boşta kart ile işlemci yüzde 2 falansorun yoktur bence anti-virüs falan kullanıyordur
2 tane anti-virüs aynı anda çalışmasın bence çakışıp mavi ekrana neden oluyor aradaEvet 2 tane antivirüs var hem zaten öylesine sordum normalde boşta kart ile işlemci yüzde 2 falan
En son WHQL imzalı driver hangisi ki? Bende kurulum dosyası olarak 20.4.2 bi de 20.8.1 var. Bunlardan biri olur mu yoksa başka bir driverı ildirmeme gerek var mı? Şuan 20.10.1 kullanıyorum.sorun yoktur bence anti-virüs falan kullanıyordur
20.10.1 whql değildi diye hatırlıyorum ama ondan önceki sürüm 20.9.1 whql onu indirEn son WHQL imzalı driver hangisi ki? Bende kurulum dosyası olarak 20.4.2 bi de 20.8.1 var. Bunlardan biri olur mu yoksa başka bir driverı ildirmeme gerek var mı? Şuan 20.10.1 kullanıyorum.
Aga keşke dosya tc den indirmeseydin2 tane anti-virüs aynı anda çalışmasın bence çakışıp mavi ekrana neden oluyor arada
sorun yokAga keşke dosya tc den indirmeseydin