Mavi Ekran minidump dosyamı inceler misiniz?

Reaksiyon skoru
54
selamlar bilgisayarımı aldığımdan beri sorun yaşıyorum bazen yeşil ekran bazen mavi ekran bazen turuncu bazen siyah ekran yiyorum bi arkadaş ekran kartında sorun vardır dedi ama mini dump dosyasını keşfettim bende sadece 1 tane mini dump kayıtlı ama 1 den fazla (15 - 20) hata yediğime yemin edebilirim
7bea774d-142e-4122-a710-af7b9a2e8a96.jpg

mindump ım ; https://dosya.co/dxft2dkvh8f1/031522-9453-01.dmp.html
şimdiden teşekkürler
(ayrıca bilgisayarı ilk açışımda sorun yaşıyorum hatayı aldıktan sonra ikinci açışımda hiç hata yaşamıyorum )

Kasa içi kablolamayı kontrol edin. Ekran kartını sökün ve giriş kısmını silgi ile silerek yeniden takın.
Ekran kartınızı DDU ile kaldırın, Verdiğim siteden işletim sisteminize göre olan sekmeden "WHQL" İbareli sürücüyü indirin ve kurun.

Windows Update'den güncelleştirmelerin yüklü olduğundan emin olun.

Aşağıdaki rehberden yararlanarak Virüs taraması yapın.

Kasa içi kablolamayı kontrol edin. Ekran kartını sökün ve giriş kısmını silgi ile silerek yeniden takın.
Ekran kartınızı DDU ile kaldırın, Verdiğim siteden işletim sisteminize göre olan sekmeden "WHQL" İbareli sürücüyü indirin ve kurun.

Windows Update'den güncelleştirmelerin yüklü olduğundan emin olun.

Aşağıdaki rehberden yararlanarak Virüs taraması yapın.
söylediklerinizi yaptım fakat bir düzelme olmadı ben garantiye götürsem hangi parçaların bozuk olduğunu kontrol edebilirlermi

Arkadaşlar, yalnız çöken şey Windows Malware Protection Driver. Yani antivirüs yöntemi ile ilgili bir sıkıntı var.

Defender ile ayarları kontrol ediniz.

Ekran kartı sürücüsü kısmı doğru ama asıl hata sebebi bu değil.

1648129782702.png

ayarlarım açık ayrıca sürücüde önceden whql kuruluydu ve o kuruluykende sorun oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri