Minidump ıma bakar mısınız?

Aha yine başlıyoruz. :D

kanka ismini minikdump yapmışsın tırstım bak indirmedim

Twitchte yayın izliyordum, birden siyah ekran verdi sonra mavi ekran gelip restart attı. https://disk.yandex.com.tr/d/a8uYG42hRi-Vbw
Tüm hatalar ekran kartı sürücüsü kaynaklı.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin.

kanka ismini minikdump yapmışsın tırstım bak indirmedim
mini dump ya, bende minik yani küçük manasında sadsad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm hatalar ekran kartı sürücüsü kaynaklı.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin.

Yine bi ara r6s e girerken mavi ekran yemiştim, yazmışlardı ki bana DDU at. Niye oluyor ki anlamadım.

@Emirhandkee Hocam ddu attım şimdi arkada driver iniyor. daha tam olarak indirmedim yani internet sitesine girip driver dosyasını indiriyorum. Youtube izleyeyim dedim sonrasında siyah ekran geldi sonra ekran kendiliğinden 1920x1080 oldu. DDU sildikten sonra çözünürlük farklı oluyor ya. Kendi kendine oldu sonra sağ alttan microsoft store bildirimi geldi. Nvidia control panel yüklendi yazdı. Bir şey olmaz dimi?

Son düzenleme:
mini dump ya, bende minik yani küçük manasında sadsad

Yine bi ara r6s e girerken mavi ekran yemiştim, yazmışlardı ki bana DDU at. Niye oluyor ki anlamadım.

@Emirhandkee Hocam ddu attım şimdi arkada driver iniyor. daha tam olarak indirmedim yani internet sitesine girip driver dosyasını indiriyorum. Youtube izleyeyim dedim sonrasında siyah ekran geldi sonra ekran kendiliğinden 1920x1080 oldu. DDU sildikten sonra çözünürlük farklı oluyor ya. Kendi kendine oldu sonra sağ alttan microsoft store bildirimi geldi. Nvidia control panel yüklendi yazdı. Bir şey olmaz dimi?
Otomatik mi çalıştı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,112
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri