Neler Yeni

Minidump sorununu nasıl çözerim? Mavi Ekran Alıyorum

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Testte çıkmıyor bende de öyle.Ancak mavi ekranlar %99 disk kaynaklı çünkü hdd kullanıyormuş.Bunu yeni almış mavi ekran yiyor.Önceden yese önceden açardı konuyu zaten.İade hakkı var göndersin gitsin.Sorun çıkaracak elbet o ssd.
O zaman gerek yok, Her mavi ekran hatası SSD ve HDD kaynaklı çünkü sistem onun üzerinde çalışıyor. İnanılmaz.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
önceden de oluyordu mavi ekran dediğim siyah ekran oluyor sonradan 10 saniye sonra geliyor AMDnin kendisi mavi ekran diyor. hddde iken aynı şey oluyordu ama siyah ekran açılmıyordu.
Onu baştan deseydin ya o zaman.SSD 2 günlük diyip atıyorsun.SSD zaten kronik sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman gerek yok, Her mavi ekran hatası SSD ve HDD kaynaklı çünkü sistem onun üzerinde çalışıyor. İnanılmaz.
SSD kronik sorunlu ve yeni almış ondan dolayı dedim.Önceden de varmış sorun şimdi söyledi.Ama ssd de sebep olabilir sonuçta,eski hdd si düzgün çalışmıyor da olabilir.

Sistemini tam yazar mısın?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Testte çıkmıyor bende de öyle.Ancak mavi ekranlar %99 disk kaynaklı çünkü hdd kullanıyormuş.Bunu yeni almış mavi ekran yiyor.Önceden yese önceden açardı konuyu zaten.İade hakkı var göndersin gitsin.Sorun çıkaracak elbet o ssd.
Hocam senin bu SSD'nin ana sorunu sağlığı hızlı düşmesi. Senin SSD'de çok fazla zayıf sektör olduğundan bunlar daha sonra bad sector'e dönüşmüştür ve içindeki veriler kurtarılmadığı için Windows bütünlüğü bozulup mavi ekranlara sebep vermiş olabilir. Ancak konu sahibinin SSD'nin SMART verilerini kontrol edince bozuk sektörler var ancak sorunsuz bir şekilde veri aktarımı yapılmış. Bu yüzden "kronik sorunlu" SSD kaynaklı diyemeyiz. Belki doğru montaj yapmamıştır ve yanlış okuma-yazma yapıyor da olabilir. Normal de bunu da SMART verilerine bakıp anlayabiliriz ama Sandisk bu veriyi paylaşmıyor.

SU650 ayrı bir dünyada bunu dışarıda tutun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Tunahan Özler
Onu baştan deseydin ya o zaman.SSD 2 günlük diyip atıyorsun.SSD zaten kronik sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD kronik sorunlu ve yeni almış ondan dolayı dedim.Önceden de varmış sorun şimdi söyledi.Ama ssd de sebep olabilir sonuçta,eski hdd si düzgün çalışmıyor da olabilir.

Sistemini tam yazar mısın?
r5 Gr paylaşımsız r7m340 paylaşımlı 4x2 1666mhz ram AMD a10 9600p

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Disk direk kronik sorunlu. Yeni aldıysanız iade edin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
r5 Gr paylaşımsız r7m340 paylaşımlı 4x2 1666mhz ram AMD a10 9600p
Yeni diske de geçmişsin ancak sorun yine devam ediyorsa sürücü kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
AMD'nin kendisi uyarı veriyorsa muhtemelen ekran kartında donanımsal bir sorun olabilir.
Technopat Sosyal'de konu açın oradaki üyeler belki çözüm üretebilir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Boşuna uğraştırıyorsun.Sebebi belli aynı hataları ben de alıyordum.SSD si sorunlu.SSD yi yeni almış iade edip kurtulsun çok dandik bir ssd.
Katılıyorum. Bu şekilde mavi ekran alan insanları çok gördüm. Technopatta baya uğraştık bir dönem. Hele geçen sene baya sorun yaşayan vardı çünkü çok fazla kişi bilmeden bu SSD'i alıyordu. E haliyle sorun yaşıyordu. Ultra modelinde bir sorun yok. O alınabilirdi. Aynı fiyatı aşağı yukarı.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılıyorum. Bu şekilde mavi ekran alan insanları çok gördüm. Technopatta baya uğraştık bir dönem. Hele geçen sene baya sorun yaşayan vardı çünkü çok fazla kişi bilmeden bu SSD'i alıyordu. E haliyle sorun yaşıyordu. Ultra modelinde bir sorun yok. O alınabilirdi. Aynı fiyatı aşağı yukarı.
Bende hala boşta 480 gb duruyor.Yarın garantiye vereyim aklıma geldi.Para iadesi verirlerse çok iyi olur.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Yeni diske de geçmişsin ancak sorun yine devam ediyorsa sürücü kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
AMD'nin kendisi uyarı veriyorsa muhtemelen ekran kartında donanımsal bir sorun olabilir.
Technopat Sosyal'de konu açın oradaki üyeler belki çözüm üretebilir.
Technopat' da konu açsın beni etiketlesin bakalım (kullanıcı adı aynı).

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bende hala boşta 480 gb duruyor.Yarın garantiye vereyim aklıma geldi.Para iadesi verirlerse çok iyi olur.
480 olanlarda çok fazla sorun olduğunu görmedim. Genelde 120 ve 240gb modellerinde sorun çıkıyordu. Ama SSD aynı SSD olduğundan yine aynı yola çıkıyor.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şöyle bir sorun var sorunu ekran kartında gösteriyor ama ssd kaynaklı olabilir.

Bendeki minidump dosyasına da technopatta birisi bakmıştı.Ses driverı ama sorun ssd de demişti.Ve çözüldü sorunum.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Technopat' da konu açsın beni etiketlesin bakalım (kullanıcı adı aynı).
Orada denilecekler belli SSD kronik sorunlu derler muhtemelen. Ayrıca yener999 kişisinide etiketleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,961
Üyeler
167,751
Son üye
canthegreatt
Top Bottom