Öneri Minimum 500gb M.2 Ssd Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Bütçe
500
Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Harddisk yerine artık min 500gb olmak üzere bir M.2 SSD almayı planlıyorum.
Sıfırına param yetmeyeceğini düşünüyorum ama fırsatla veya indirimle bir SSD olursa yapıştırırım :)

Bütçem 2. el ürüne yetecek gibi. Max 500 ama kaçmayacak bir fırsat ise 600'ü zorlayabilirim...
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim

(NOT: yazma ve okuma değerleri mümkünse güzel bir değer olsun)

Önerim bütçeyi biraz daha arttırıp bunu almanız. DRAM'e sahip orta seviye bir SSD.

Hocam bu seçeneklerden marka olarak en iyi WD diye biliyorum...
MLD markasını da ilk defa görüyorum. Ne söylersiniz o marka hakkında?
James Donkey ileriye yönelik olarak almaktan kaçındığım markalardan birisidir...

Önerim bütçeyi biraz daha arttırıp bunu almanız. DRAM'e sahip orta seviye bir SSD.
Bunda dram var mıymış ya. varsa alınır cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu seçeneklerden marka olarak en iyi WD diye biliyorum...
MLD markasını da ilk defa görüyorum. Ne söylersiniz o marka hakkında?
James Donkey ileriye yönelik olarak almaktan kaçındığım markalardan birisidir...
JD direkt alınmaz, MLD yazdığı hızların hiçbirini vermiyor. WDde DRAM yok ama aralarında en iyisi o yine de alınmaz.

Bunda dram var mıymış ya. varsa alınır cidden

JD direkt alınmaz, MLD yazdığı hızların hiçbirini vermiyor. WDde DRAM yok ama aralarında en iyisi o yine de alınmaz.
Sizin öneriniz var mı peki hocam?
Bu arada ssd de DRAM ne işe yarar olması şart mıdır?

Dramli SSD nedir?

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler burada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı bir şekilde çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz.

direk alıntı yaptım buyur. önemli ve güzel bir ayrıcalıktır. 500 TL'ye belki yoktur ama 650tlye dramli rahat alabilirsin.

Dramli SSD nedir?

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler burada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı bir şekilde çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz.

direk alıntı yaptım buyur. önemli ve güzel bir ayrıcalıktır. 500 TL'ye belki yoktur ama 650tlye dramli rahat alabilirsin.
Hocam peki en uygun fiyatlı ve dramli bir ssd öneriniz var mıdır?

Dramli SSD nedir?

Ve en önemlisi SSD'nin Dramli olup olmadığına nereden bakabilir veya öğrenebiliriz?
Misal olarak arkadaş Apacer 480 GB AS2280P4 AP480GAS2280P4-1 M.2 PCI-Express SSD önermiş ama bunun Dramli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,393
Üyeler
188,416
Son üye
Volbi3X
Geri