-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Benim gariban bu ama 450 civarına bulabilirseniz fiyatını sonuna kadar hakediyor
1700 civarı satılıyor. Sıfırını 1 yıl önce 1300'e almıştım.d2900 sıfırı glb ikinci el ne kadar olur acaba?
Foto atmadınız glb.Benim gariban bu ama 450 civarına bulabilirseniz fiyatını sonuna kadar hakediyor
Beraber çok çılgın yollarımız, bir o kadar da karizmatik fotoğraflarımız oldu.Benim gariban bu ama 450 civarına bulabilirseniz fiyatını sonuna kadar hakediyor
Düz olursa güzel olur benim için vites fln gerek yok yeniyim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır ikinci el minimum ne kadar vermem lazım bilmiyorum.
Arkadaşımda kron'un kırmızı siyah bir modeli var onun fiyatlarını biliyormusunuz acaba?1700 civarı satılıyor. Sıfırını 1 yıl önce 1300'e almıştım.d
yazıyı bilgisayardan attım fotoğrafı cevap olarak gönderdim şimdi telefondanFoto atmadınız glb.
Hiç anlamıyorum kadro vites fln.Ben 350'ye 26 jant, 21 vites aldım 2. elden
Arkadaşımda kron'un kırmızı siyah bir modeli var onun fiyatlarını biliyormusunuz acaba?
İlk resim olması lazım baya parçalarını değiştirmiş adını tam hatırlamıyorum ama shiamonu set vardı glb.Bunlar olabilir mi?Bisiklet Matara, Matara Tutucu - GittiGidiyor
Bisiklet Matara, Matara Tutucu çeşitleri GittiGidiyor'da! Bisikletle seyahat ederken kullanmak için özel olarak üretilmiş bisiklet matara, matara tutucu model & fiyatlarını hemen keşfedin!www.gittigidiyor.com
hocam hiçbir zorluğu yok çevirdiğin çarkın boy küçülüp artıyor, buna bağlı olarak pedal çevirme zorluğun artıp azalıyor. Ne kadar zor çevirirsen pedalı o kadar güçle çevirmiş oluyorsun ve bisiklet daha uzağa gidiyor. elinize alsanız 1 günde öğrenebileceğiniz bir şey.Hiç anlamıyorum kadro vites fln.
İndirimlerle 1270tl civarı bir şeye geldiBu sabah bunu aldım
Corelli Snoop 3.1 27,5 Jant 21 Vites 18 Kadro Vfren Dağ Bisikleti
https://www.hepsiburada.com/corelli...magaza=Fark+Burada&url_src=ios-product-detail
@Mert Özkaya hocam nasıldır?Bu sabah bunu aldım
Corelli Snoop 3.1 27,5 Jant 21 Vites 18 Kadro Vfren Dağ Bisikleti
https://www.hepsiburada.com/corelli...magaza=Fark+Burada&url_src=ios-product-detail