kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Hiç anlamıyorum kadro vites fln.
21 vites başlangıç için yeter boyunu bilmiyorum jant için bir şey diyemem
Hiç anlamıyorum kadro vites fln.
Shimano Tourney set kullanıyor. Küçük dişlisi 14 sizi yokuşlarda çok yorabilir.İlk resim olması lazım baya parçalarını değiştirmiş adını tam hatırlamıyorum ama shiamonu set vardı glb.
1.70-1.80 arası.21 vites başlangıç için yeter boyunu bilmiyorum jant için bir şey diyemem
1500 liraya iyi fakat gerçekten kaliteli parçalar kullanılmış diyemem. Sitesinde adam akıllı bilgi bile vermemişler.İndirimlerle 1270tl civarı bir şeye geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mert Özkaya hocam nasıldır?
1.70-1.80 arası.
Çelik kadro diyordu 1. resim o zaman baya mennun hergün 50 km sürüyor.Shimano Tourney set kullanıyor. Küçük dişlisi 14 sizi yokuşlarda çok yorabilir.
Ayrıca çelik kadroya sahip olması büyük bir eksi.
1000-150026 jant sana yeter gibi veya 27.5 jant alabilirsin büççen kaç
Arık mtb bisikletlerin geneli Alüminyum kadro olur hafif olması için. Çelik kadro kullanan bisiklet bana göre kesinlikle alınmaz.Çelik kadro diyordu 1. resim o zaman baya mennun hergün 50 km sürüyor.
Çelik kadro diyordu 1. resim o zaman baya mennun hergün 50 km sürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000-1500
Bana 2 3 model önerebilir misiniz? f/p olucak şekilde Antalya içinde biraz araştırayım.
@Mert Özkaya @-Osman- @VorTex12 @kandes22
Bulamadım hocam benim olduğum şehirde doğru düzgün 2.el bisiklet yoktu dedim bunu alıyım indirimde varken 1268e geldi toplam1500 liraya iyi fakat gerçekten kaliteli parçalar kullanılmış diyemem. Sitesinde adam akıllı bilgi bile vermemişler.
Bu bütçede sıfır almak yerine ikinci el çok daha mantıklı geliyor bana.
Kron xc150 görmüştüm 1000 küsur tl ydi. O modele bakabilirsin fena değil.Bana 2 3 model önerebilir misiniz? f/p olucak şekilde Antalya içinde biraz araştırayım.
Corelli fit bike 1.0Bana 2 3 model önerebilir misiniz? f/p olucak şekilde Antalya içinde biraz araştırayım.