Minimum zarar veren sigara ve türevi öneri

umutsemiw

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar klasik bir Türk genci olarak yazın çıraklık yapacağım. ama sanayide değil yakınımız bi kuyumcuda. dükkandan dışarı genelde sadece sigara içenler çıkıyor, ve bana da kimse nereye gidiyorsun desin istemediğim için bağımlılık yapmayacak, nerede yapıldığı belli olmayan pufflar gibi olmayan bir tütün mamulü veya benzeri bir şey lazım.

yani ağzımdan buhar, duman çıkartabileceğim bu sayede insanların sigara içiyorum sanacağı ve minimum düzeyde zarar veren, bağımlılık yapan şey lazım.

Merhabalar klasik bir Türk genci olarak yazın çıraklık yapacağım. ama sanayide değil yakınımız bi kuyumcuda. dükkandan dışarı genelde sadece sigara içenler çıkıyor, ve bana da kimse nereye gidiyorsun desin istemediğim için bağımlılık yapmayacak, nerede yapıldığı belli olmayan pufflar gibi olmayan bir tütün mamulü veya benzeri bir şey lazım.

yani ağzımdan buhar, duman çıkartabileceğim bu sayede insanların sigara içiyorum sanacağı ve minimum düzeyde zarar veren, bağımlılık yapan şey lazım.
Hepsi bağımlılık yapıyor dostum , sanırım iqosların zararı daha az fakat fiyatları pahalı

gerçekten bu sebepten dolayı sağlığınla oynamak mı istiyorsun ?

Hocam böyle bir şey yapmayın her türlüsü zararlı sağlığınızla oynamayın

hocam 2-3 saatte bir 10dk'lık molaya çıksan kimse bir şey demez , oradakilerede söylersen " 10 dk çıkabilir miyim " diye kimse bir şey demez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,924
Üyeler
190,476
Son üye
mustafa1551
Geri