İlk önce elektrik faturasında bulunan bölgeye göre değişkenlik gösteren watt kaç kuruş imiş bakman gerek ama ayda sadece 4 gün yapacaksanız 10 TL'yi geçmezAyda 100 saat mining yapmak elektrik faturasına ne kadar yansır. 130W-160W arası.
Lütfen yardımcı olur musunuz. Ben bunu nasıl hesaplayabilirim.
0.8 kuruştan hesaplamak istesem ne yapmam gerekiyor. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.İlk önce elektrik faturasında bulunan bölgeye göre değişkenlik gösteren watt kaç kuruş imiş bakman gerek ama ayda sadece 4 gün yapacaksanız 10 TL'yi geçmez
0.8 kuruştan hesaplamak istesem ne yapmam gerekiyor. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
Genel anlamda %10 elektrik faturasına gidiyor gibi düşünebiliriz. Kazanç gider olayına bakınca elektrik faturası çerez parası. Bazı kişiler çok büyütüyor fatura işini. Sanki kazancının %25i ora gidiyormuş gibi mi düşünüyorlar veya farklı bir kafa mı bilemem.Ravencoinde 95W 14MH/s ile 4-5 günde 100TL kazandım ekstra 10TL yansıdı bana fatura
Tamamdır teşekkürler0,8 TL ile kWh cinsinden elektrik tüketim toplamı çarpılarak elektrik faturası hesaplanır. Yani 0,8x130 oradan gelen sayı ile de kaç gün yapıyorsan
4-5 gün tam gün mü yaptınız yani 24 saat ?Ravencoinde 95W 14MH/s ile 4-5 günde 100TL kazandım ekstra 10TL yansıdı bana fatura
EvetTamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
4-5 gün tam gün mü yaptınız yani 24 saat ?
Tamamdır teşekkür ederim.
aşağıdaki linkten hesaplayabilirsin günceldir.1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle elektriğe tüm abone gruplarında yüzde 15 oranında zam yapılmış, mesken kullanıcıları için kWh maliyeti tüm vergiler dahil 0,92 TL‘ye yükselmiştir.Ayda 100 saat mining yapmak elektrik faturasına ne kadar yansır. 130W-160W arası.
Lütfen yardımcı olur musunuz. Ben bunu nasıl hesaplayabilirim.