Neler Yeni

Mining esnasında çift monitör kullanmak kart yorar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer
GTX 1660 Super ile mining yapmaktayım.
DP kablo ile görüntü almaktayım bir tane daha eski monitör var elimde HDMI giriş ile görüntü alabilirim.
Sizlere sorum şudur, çift monitör takında ekran kartımı yorar mı? Zaten halihazırda ekran kartım yüzde yüz kullanımda. ETH mining ile çift monitör takmanın tek monitöre göre ekran kartına yükü var mı kısaca bunu soruyorum.
Not: Lütfen mining ekran kartını bitirir gibi yorumlarda bulunmayın. 55-60 derece arasında çok düzgün OC ile mining yapmaktayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
tam tersi hiç monitor kullanmamalısın ki elektrik tüketmesin ekstra monitor. Elektrik faturanı ne kadar azaltırsan karın o kadar yüksek olur. (Cebine kalan para)

BeKo'O

80+ Silver
Yorar, mining yaptığın zamanlarda kapat kullanma 2.monitörü, yapmadığın vakit açabilirsin gene.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Monitör bağlamak ekran kartının monitör için görüntü oluşturmasına yol açar. Monitörün çözünürlüğü ne kadar yüksek ise o miktarda zorlar.

2 monitör bağlamak yormaz fakat kazım hızında çözünürlüğe bağlı olarak düşüş yaşarsın. Daha az kazarsın yani.

Zaten monitör kullanılmıyor miningde, sadece hızı kontrol etmek için aç kapa yapabilirsin. Onun dışında elektrik açısından da monitörü kapalı tutmakta fayda var.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
3 monitör kullanıyorum. RTX 2070 SUPER varken stabil olarak 43.5 MH/s, RTX 2060 varken de 32.5 MH/s alıyorum.

RTX 2060 ile 3 monitör bağlıyken kazım hızı 28.5 MH/s'e kadar, 2 monitör bağlıyken de 29 MH/s'e kadar düşüyor.
RTX 2070 SUPER ile 3 monitör bağlıyken 38.5 MH/s'e kadar, 2 monitör bağlıyken de 39.5 MH/s'e kadar düşüyor.

Kısacası mümkün mertebe çoklu monitör kullanma mining yaparken. Tabii ki mining yaparken günlük işlerini yapıyorsan, YouTube-Twitch gibi yerlerden video izliyorsan açık bırakabilirsin. Kendini de bu kadar çok kısıtlamaya gerek yok :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüşleriniz için çok teşekkür ederim internet üzerindende kazanç sağlıyorum o yüzden monitör açık kullanıyorum monitör açık kaldığı İçin miningden biraz daha fazla kazanıyorum diyebilirim (neden monitör açık olduğunu açıklık getirmek için söyledim bunu) tekrardan fikirleriniz için çok saolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom