Neler Yeni

Öneri Mining hakkında çok güzel tavsiyelerim var

G.P.U

80+ Silver
(Öncelik başlığı ekran kartı adı altında açtım başka etiket bulamadım)

Herkese iyi forumlar bu gün sizlere mining yaparken ekran kartı kullanımı konusunda bazı tavsiyeler vereceğim

1. Tavsiye: Garantiyi Unutun

Bence garanti boş iş ama insanlar garantiyi ücretsiz kasko sanıyorlar ama bu çok yanlış çoğu zaman verdiğin ürünü bile tamir edemezler etseler pahalı bi yanını değiştirirler üstüne birde sizden tonla para alırlar bence garanti yerine adam akıllı işini bilen ama yüzdürmeyen bi ustanın eline verin

(E.n: Yüzdürmek derken kazıklayan demek istedim)

Yani Garanti = Mahallenin "Herşeycisi"

2. Tavsiye Ekran Kartları Yorulur Bozulur
Düşüncesi

çok çalışmak sadece canlıları yorar ama ekran kartı cansızdır ve 7/24 çalışabilir notmalde mining kartları oyun kadar bile yormaz
Çünkü sadece vramler çalışır crystal yapıya pek bişi olmaz

3. Tavsiye İnsan üstü o.c Yapmıyoruz

Çok fazla o.c varmalerin 100 derecenin üstüne çıkmasına sebep olur buda uzun kullanımda vramlerin patlamasına sebep olur

(E.n: Tavsiye edilen sıcaklık 75 derece altı)

4. Tavsiye: Ethernum bitti Mining Bitti, Miningden Zengin Olacam Bırakın Bu Hayatları

1.' cisi Ethernum bitse bile kazabilecek tonla altarnatif coin var ha şöyle olur artık günde kart başına 5$ yerine 2$ kazanırsın ama bu sana kâr
Max 14 ay sonra kartlar kendi parasını gene çıkartabilir

2.' cisi Mining kumar gibi zengin de etmez fakir etmez buna zenginlik değil ek gelir kafası ile bakacaksın kâr ettikten sonrası cebine harçlıktır

5. Tavsiye: Bu Bilgiyi Kart Fabrikaları Bile Bilmiyor
(Termal padlerin doğru kullanımı)

Ekran kartını açın bakın mosfetlerin yada vramlerin üzerindeki termal pedler ezilmişmidir eğer ezilirse işlevini kaybeder ve orada gereksiz kalınlık yapar bu da ısınma sorunu beraber getirir pad nede kadar kaliteli olursa olsun bu bi gerçek tam milimi milimine doldurmalı boşluğu yani 0,2mm boşluk var ise pad 0,2mm olmak zorunda
Eğer termal pad alacak paran yoksa arada bişi kalmasın daha iyidir

Benden bu kadar okuduğunuz için çok teşekkürler umarım yararınıza dokunur son olarak tamamen "0" rig kuaracaksanız en az ısınan marka safir dir bunu unutmayın

Okumaya Ömrü Yetmeyenlerinde Canı Sağolsun 🤗

Son düzenleme:

Emptx_

80+ Bronze
Bunlar bir miningcinin bildiği şeyler sadece termal pad konusu farklı olabilir ama yine de yazdığın için eline sağlık
(Öncelik başlığı ekran kartı adı altında açtım başka etiket bulamadım)

Herkese iyi forumlar bu gün sizlere mining yaparken ekran kartı kullanımı konusunda bazı tavsiyeler vereceğim

1. Tavsiye: garnatiyi unutun

Bence garanti boş iş ama insanlar garantiyi ücretsiz kasko sanıyorlar ama bu çok yanlış çoğu zaman verdiğin ürünü bile tamir edemezler etseler pahalı bi yanını değiştirirler üstüne birde sizden tonla para alırlar bence garanti yerine adam akıllı işini bilen ama yüzdürmeyen bi ustanın eline verin

(E.n: yüzdürmek derken kazıklayan demek istedim)

Yani Garanti = mahallenin herşeycisi

2. Tavsiye ekran kartları yorulur bozulur
düşüncesi

çok çalışmak sadece canlıları yorar ama ekran kartı cansızdır ve 7/24 çalışabilir notmalde mining kartları oyun kadar bile yormaz
Çünkü sadece vramler çalışır crystal yapıya pek bişi olmaz

3. Tavsiye insan üstü o.c yapmıyoruz

çok fazla o.c varmalerin 100 derecenin üstüne çıkmasına sebep olur buda uzun kullanımda vramlerin patlamasına sebep olur

(tavsiye edilen sıcaklık 75 derece altı)

4. Tavsiye: ethernum bitti mining bitti, miningden zengin olacam bırakın bu hayatları

1. Cisi ethernum bitse bile kazabilecek tonla altarnatif coin var ha şöyle olur artık günde kart başına 5$ yerine 2$ kazanırsın ama bu sana kâr
Max 14 ay sonra kartlar kendi parasını gene çıkartabilir

2. Mining kumar gibi zengin de etmez fakir etmez buna zenginlik değil ek gelir kafası ile bakacaksın kâr ettikten sonrası cebine harçlıktır

5. Tavsiye: Bu bilgiyi kart fabrikaları bile bilmiyor
(Termal padlerin doğru kullanımı)

Ekran kartını açın bakın mosfetlerin yada vramlerin üzerindeki termal pedler ezilmişmidir eğer ezilirse işlevini kaybeder ve orada gereksiz kalınlık yapar bu da ısınma sorunu beraber getirir pad nede kadar kaliteli olursa olsun bu bi gerçek tam milimi milimine doldurmalı boşluğu yani 0,2mm boşluk var ise pad 0,2mm olmak zorunda
Eğer termal pad alacak paran yoksa arada bişi kalmasın daha iyidir

Benden bu kadar okuduğunuz için çok teşekkürler umarım yararınıza dokunur son olarak tamamen "0" rig kuaracaksanız en az ısınan marka safir dir bunu unutmayın

Okumaya ömrü yetmeyenlerinde canı sağolsun 🤗

G.P.U

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar bir miningcinin bildiği şeyler sadece termal pad konusu farklı olabilir ama yine de yazdığın için eline sağlık
Zaten hani yeni girmek isteyen olursa diye yazdım bu işte güzel ek gelir var sonuçta asgari ücretle sürüneceklerine bunu yapabilirler dimi 😉

uydu3

80+ Silver
Güzel konu fakat konu başlıkları renklendirilse ve büyük harf kullanılsa daha anlaşılır olurmuştu eline sağlık

G.P.U

80+ Silver
Asgari ücret kadar kazanması için 3090 gerekli dimi :D
Yoo normal bi zamanda 50.000 kredi çek 8 tane 5700xt al aonra alt coinler sayesinde asgari ücretten daha fazlasını alırsın her şekil eğer ethernum bir daha uçrasa o da bonus olut ve ekmeğini yersin iyice

G.P.U

80+ Silver
Güzel konu fakat konu başlıkları renklendirilse ve büyük harf kullanılsa daha anlaşılır olurmuştu eline sağlık
Büyük harf bağırmak anlamına geldiğen kullanmadım renkli harfe hem uğraşamam hemde bilmiyorum bunu yazarken bile canım çıktı 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

50.000 kredi ödemesi peki???
Dedim ya kartlar kendi parasını çıkartıyor diye ama tabi bi işte çalışıyor göstermen gerek kendini sonrası kolay bi kur 14 ay içinde ödersin o sürede çalıştığın parayıda cep parası yaparsın sonra da kazandığın kâr

uydu3

80+ Silver
Büyük harf bağırmak anlamına geldiğen kullanmadım renkli harfe hem uğraşamam hemde bilmiyorum bunu yazarken bile canım çıktı 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedim ya kartlar kendi parasını çıkartıyor diye ama tabi bi işte çalışıyor göstermen gerek kendini sonrası kolay bi kur 14 ay içinde ödersin o sürede çalıştığın parayıda cep parası yaparsın sonra da kazandığın kâr
Sadece her kelimenin başını büyük yazabilirsin hocam :D

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ben bu işi anlamadım zengin olmak için zengin olman gerek

Top Bottom