conveyor belt overlord
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anlamadımhayır wattman
anlamadımhayır wattman
Radeon Software işteanlamadım
Cash çalışıyo Dokan.RVN kazacağım abey iyi para var.
max 1860 a çekebiliyorum ve rev ile denediğimizde 1750 üstünde ekranda göz kırpma oluşuyorhayır wattman
Nası ya benim attığım SS 5500 XT kullanan birisinden. Neyse yapcak bişey yok o zamanmax 1860 a çekebiliyorum ve rev ile denediğimizde 1750 üstünde ekranda göz kırpma oluşuyor
Ne yapayım şimdi after burner dan deneyeyim mi?Nası ya benim attığım SS 5500 XT kullanan birisinden. Neyse yapcak bişey yok o zaman
olurNe yapayım şimdi after burner dan deneyeyim mi?
Fan speed elleyeyimmiNası ya benim attığım SS 5500 XT kullanan birisinden. Neyse yapcak bişey yok o zaman
Sıcaklılara bağlı. Her şeyi bana sormana gerek yok. Fan Speed'e elleyip ellememeye kendin karar verebileceğini düşnüyorumFan speed elleyeyimmi
Hayır arttıırınca rahatsız oluyorum eğer arttırma zorunluluğu varsa yapamayacaktımSıcaklılara bağlı. Her şeyi bana sormana gerek yok. Fan Speed'e elleyip ellememeye kendin karar verebileceğini düşnüyorum
Sıcaklıklara bağlı dediğim gibi. Arttırmakta fayda oluyor genelde. En az %50 olsun zatenHayır arttıırınca rahatsız oluyorum eğer arttırma zorunluluğu varsa yapamayacaktım
burner da max frequency isminde bir yer yok?Sıcaklılara bağlı. Her şeyi bana sormana gerek yok. Fan Speed'e elleyip ellememeye kendin karar verebileceğini düşnüyorum