- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben o işi hallettim sadece iyi olurmu mining içinŞu anda bu kartı bunun 5 katına satıyorlar 2.elden bunun stoğu yok
ben o işi hallettim sadece iyi olurmu mining içinŞu anda bu kartı bunun 5 katına satıyorlar 2.elden bunun stoğu yok
Ekran kartı ile laptop çok alakalı usta aynen.hayalindeki laptopu
Pardon ama sanane? adam istediğini yapar alabilir kendi parası bizi kasmaz.şu sizin mining yüzünden millet hayalindeki laptopu bilgisayarı alamıyor yazık birde 50 tane alacakmış .
usta bir tanesini bana yollaben o işi hallettim sadece iyi olurmu mining için
1 tane de banausta bir tanesini bana yolla
ş görür alabilirsiniz iyi kar yaparsınASRock RX580 8GB Gaming D O.C 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (O.C Certified Edition) - Kutusuz | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Karışmayın size ne arkadaşlar. Oyun oynayın diye adam para kazanmasın mı? Oda sizin gibi ekran kartı parasını çalışarak çıkarıyor.şu sizin mining yüzünden millet hayalindeki laptopu bilgisayarı alamıyor yazık birde 50 tane alacakmış .
O zaman sen de alma, belki de o kartlar da o adamın hayali. Senin yüzünden belki hayline kavuşamayacak.şu sizin mining yüzünden millet hayalindeki laptopu bilgisayarı alamıyor yazık birde 50 tane alacakmış .