Neler Yeni

Mining nasıl yapılır ?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
Herkese Merhaba Asus Dual Rx 5600 XT kullanıyorum ve bu kartla mining yapmak istiyorum günlük ne kadar kazancım olur ve nasıl yaparım şöyle bir şey yapabilir miyim peki mesela saat 9 da açtım sistemi gece 12 ye kadar mining yaptım ne kadar kazancı olur kartımın ömründe kısalma olur mu

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kartınızı 2.elden yüksek fiyatlara satarak tek kartla yapacağınız mining getirisinin kat kat çoğunu alırsınız.
Az önceki konu da görmüştüm sanırım 45 dolar civarı bırakıyordu herhalde, emin olmadığımı tekrar belirteyim.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartınızı 2.elden yüksek fiyatlara satarak tek kartla yapacağınız mining getirisinin kat kat çoğunu alırsınız.
Az önceki konu da görmüştüm sanırım 45 dolar civarı bırakıyordu herhalde, emin olmadığımı tekrar belirteyim.
öyle çok büyük işlere girmek istemem aslında günlük 20 tl geliri olsa yeterli bile

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük 20 lira için kart ömrünü kısaltmaya değmez bence.
kartım ısınmayan bir kart bunuda belirteyim kasamın hava akışıyla beraber oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor arkadaşımda rog strix bile 65 dereceleri görüyor bu arada ben nerdeyse günümü oyun ile geçiriyorum ömrü kısalmaz bence tabi mining yapılırken vramlere yükleniliyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
kartım ısınmayan bir kart bunuda belirteyim kasamın hava akışıyla beraber oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor arkadaşımda rog strix bile 65 dereceleri görüyor bu arada ben nerdeyse günümü oyun ile geçiriyorum ömrü kısalmaz bence tabi mining yapılırken vramlere yükleniliyor.
Bilgin olmadığı aşikar. İyice bi araştırma yap sorularından önce.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Kayıp Atlantisin olma olasılığı mining kartın ömrünü düşürdüğünden daha fazla. Ekran kartın 38 MH/s ile kazım yapıyor şu an ki güncel kur ile ortalama 2,85 dolar günde getirisi var, tabii 24 saat aralıksız çalıştırırsan.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kayıp Atlantisin olma olasılığı mining kartın ömrünü düşürdüğünden daha fazla. Ekran kartın 38 MH/s ile kazım yapıyor şu an ki güncel kur ile ortalama 2,85 dolar günde getirisi var, tabii 24 saat aralıksız çalıştırırsan.
Bende 3060ti var ve 60 ile kazıyor. Günde 50 tl kasıyorum. 40mh ile neden 2.85 dolar?

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Bende 3060ti var ve 60 ile kazıyor. Günde 50 TL kasıyorum. 40mh ile neden 2.85 dolar?

Top Bottom