Neler Yeni

Mining Rig Kurarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
eth neden kapansın ?
eth daha karlı
Eth gpu mininge kapanıyor diye biliyorum bir araştırıp bana net bir bilgi verebilir misin brn baktığımda temmuz gibi kapanacak deniyordu

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Eth mininge kapanıcak galiba ravencoin ile gelir elde edebilirmiyim 100mh ile eth kazarken rvn coin kazarken kaç olur
yeriniz de olsam biostar anakartları seçerdim hem daha fazla ekran kartı girişi var hemde ucuz
eth 2022 de biticek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bazıları da temmuz da biticek diyorlar
3060 ile kazıcaksan rvn coinde 22mh alıyor(bende 22mh alıyordu eth de 48-50 arası)

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
yeriniz de olsam biostar anakartları seçerdim hem daha fazla ekran kartı girişi var hemde ucuz
eth 2022 de biticek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bazıları da temmuz da biticek diyorlar
3060 ile kazıcaksan rvn coinde 22mh alıyor(bende 22mh alıyordu eth de 48-50 arası)
Rvn de günlük ne kadar alıyordun dolar olarak

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Rvn de günlük ne kadar alıyordun dolar olarak
sadece kaç mh aldığımı merak ettiğim için denedim kasmadım yani eğer rvn kazıcaksanız 3060 almanıza gerek yok rx5500xt 4gb bile 15-20mh veriyor galiba

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,555
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Eth gpu mininge kapanıyor diye biliyorum bir araştırıp bana net bir bilgi verebilir misin brn baktığımda temmuz gibi kapanacak deniyordu
haberleri daha önce görmemiştim eth tarafında karışıklıklar mevcut ancak şu anlık sana bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum olmadı senin de dediğin gibi raven kazarsın eth ekran kartı ile mining yapanlara kazanırsa zaten herkes alternatiflere yönelecek bu da raven'ın değerleneceği anlamına gelir
her şekilde aynı kapıya çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece kaç mh aldığımı merak ettiğim için denedim kasmadım yani eğer rvn kazıcaksanız 3060 almanıza gerek yok rx5500xt 4gb bile 15-20mh veriyor galiba
kazım gücü farkı var mesela ben 49 mhs alıyorum tek kartla

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
haberleri daha önce görmemiştim eth tarafında karışıklıklar mevcut ancak şu anlık sana bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum olmadı senin de dediğin gibi raven kazarsın eth ekran kartı ile mining yapanlara kazanırsa zaten herkes alternatiflere yönelecek bu da raven'ın değerleneceği anlamına gelir

rvn de mi 49 alıyorsunuz yoksa ethde mi

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Rig kurmak mantıklı diyorsun yani 6 tane 3060 almayı planlıyorum yeteri kadar overclock u palit rtx 3060 dual ile yapabilirmiyim odada klima çalışacak 18C de

Top Bottom