Hocam beklediğin hata. Formatla. Zamandan kazan.Alıntıyı görüntüleanlamadığın şekilde birkaç gündür böyle güç planından en düşüğede sabitledim ama turboda çalışıyo yani maks hızıyla tl launcher vardı sildim bütün dosyalarını ama öncedende vardı böyle yapmıyodu genede sildim yoksa sorun farklımı ona göre formatlıycam
hocam aynı halaHocam beklediğin hata. Formatla. Zamandan kazan.
USb ile temiz format yaptın değil mi ?hocam aynı hala
hocam dün bios güncelledim odan sonra oldu herhalde buHocam beklediğin hata. Formatla. Zamandan kazan.
evet şuan bilgesayar yeni alınmış gibiUSb ile temiz format yaptın değil mi ?
bios dosyasını kendi sitesindenmi aldınızhocam dün bios güncelledim odan sonra oldu herhalde bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet şuan bilgesayar yeni alınmış gibi
evet hocam beta sürümüde değil en son çıkanı yükledimbios dosyasını kendi sitesindenmi aldınız
sıfırladıktan sonra düzeldi mi pekievet hocam beta sürümüde değil en son çıkanı yükledim
hayırsıfırladıktan sonra düzeldi mi peki
Hocam son güncellemeler işlemciniz amd ise iyi değil. Kararsız değerler aldırıyorlar. Sistemler stabil değil. Xmp değerlerini bile veremiyorlar. Mümkünse 3-4 versiyon eski bios kullanınhocam dün bios güncelledim odan sonra oldu herhalde bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet şuan bilgesayar yeni alınmış gibi
biostan yapmam gereken bi ayarmı var çünki biosu kurdum bilgesayarı kapadım sonraki gün baktım full de çalışıyo cpu sonrasında format attım hala %100sıfırladıktan sonra düzeldi mi peki
işlemcim intel ama gene eski versiyonunu yüklüycem dediğinizi yapıp sonra biostan yapmam gerenler varmıHocam son güncellemeler işlemciniz amd ise iyi değil. Kararsız değerler aldırıyorlar. Sistemler stabil değil. Xmp değerlerini bile veremiyorlar. Mümkünse 3-4 versiyon eski bios kullanın
anakartınız nedir acababiostan yapmam gereken bi ayarmı var çünki biosu kurdum bilgesayarı kapadım sonraki gün baktım full de çalışıyo cpu sonrasında format attım hala %100