Mining Sorunu CPU %100

cnkeren12

80+
Reaksiyon skoru
2
IMG_2195.jpeg
anlamadığın şekilde birkaç gündür böyle güç planından en düşüğede sabitledim ama turboda çalışıyo yani maks hızıyla tl launcher vardı sildim bütün dosyalarını ama öncedende vardı böyle yapmıyodu genede sildim yoksa sorun farklımı ona göre formatlıycam

Alıntıyı görüntüleanlamadığın şekilde birkaç gündür böyle güç planından en düşüğede sabitledim ama turboda çalışıyo yani maks hızıyla tl launcher vardı sildim bütün dosyalarını ama öncedende vardı böyle yapmıyodu genede sildim yoksa sorun farklımı ona göre formatlıycam
Hocam beklediğin hata. Formatla. Zamandan kazan.

Mallwarebytes ile tam tarama yapın.

hocam dün bios güncelledim odan sonra oldu herhalde bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet şuan bilgesayar yeni alınmış gibi
bios dosyasını kendi sitesindenmi aldınız

hocam dün bios güncelledim odan sonra oldu herhalde bu

evet şuan bilgesayar yeni alınmış gibi
Hocam son güncellemeler işlemciniz amd ise iyi değil. Kararsız değerler aldırıyorlar. Sistemler stabil değil. Xmp değerlerini bile veremiyorlar. Mümkünse 3-4 versiyon eski bios kullanın

sıfırladıktan sonra düzeldi mi peki
biostan yapmam gereken bi ayarmı var çünki biosu kurdum bilgesayarı kapadım sonraki gün baktım full de çalışıyo cpu sonrasında format attım hala %100

Hocam son güncellemeler işlemciniz amd ise iyi değil. Kararsız değerler aldırıyorlar. Sistemler stabil değil. Xmp değerlerini bile veremiyorlar. Mümkünse 3-4 versiyon eski bios kullanın
işlemcim intel ama gene eski versiyonunu yüklüycem dediğinizi yapıp sonra biostan yapmam gerenler varmı

biostan yapmam gereken bi ayarmı var çünki biosu kurdum bilgesayarı kapadım sonraki gün baktım full de çalışıyo cpu sonrasında format attım hala %100
anakartınız nedir acaba

Geri