Neler Yeni

Mining Yapacağım Virüs Uyarısı Veriyor

Galatasaray8

80+ Bronze
Mining yapacağım unmineable sitesinden dosyayı yüklerken virüs var diye uyarı veriyor.
Virüs var mıdır ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Mining yapacağım unmineable sitesinden dosyayı yüklerken virüs var diye uyarı veriyor.
Virüs var mıdır ?
Genel anlamda zaten mining dosyası en kotu virüs programı bile kullansan uyarı verecektir. İster başka yerden temin et istersen en güvenilir yerden temin et uyarı %75 olarak karşına cikacaktır.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
yani sıkıntı olmaz değil mi?
Orası için pek bir şey diyemem. Genel anlamda herkes kullanıyor ve emin ol uyarı alıyor bende dahil kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ama sana yaşamazsın derim sen yaşarsın o sorumluluğu almam lakin kullanan çok kullanıcı var öyle olsa kimse mining yapmaz idi.

Galatasaray8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası için pek bir şey diyemem. Genel anlamda herkes kullanıyor ve emin ol uyarı alıyor bende dahil kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ama sana yaşamazsın derim sen yaşarsın o sorumluluğu almam lakin kullanan çok kullanıcı var öyle olsa kimse mining yapmaz idi.
peki önerir misiniz? mining yapmamı unmineable den ve kart ayarlarını ben mi yapıcam yoksa programmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi başladım ekranda hala 0 mhs yazıyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
peki önerir misiniz? mining yapmamı unmineable den ve kart ayarlarını ben mi yapıcam yoksa programmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi başladım ekranda hala 0 mhs yazıyor.
Kart ayarlarını driver üzerinden frekans MHz güç ayarlamasını yaparsanız daha iyi performans alırsınız hangi kart ile mining yapıyorsunuz?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ayarları doğru yaptıysan 0 almaman gerek. Gerekli ayarları yap güzelim kartı fazla zorlama ayarsız sıkıntı çekersin bunun için forum konularına bakabilirsin. Mining OC ayarları yazıp en az 40 kazım gücü alman lazım öyle diyim sana hayırlı kazançlar.

Galatasaray8

80+ Bronze
Ayarları doğru yaptıysan 0 almaman gerek. Gerekli ayarları yap güzelim kartı fazla zorlama ayarsız sıkıntı çekersin bunun için forum konularına bakabilirsin. Mining OC ayarları yazıp en az 40 kazım gücü alman lazım öyle diyim sana hayırlı kazançlar.
başladı hocam evet 40 mh yakın alıyorum.
Teşekkür ederim .

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Son olarak low falan var ayarlarda onu ne yapayım.
Yapacağın ayarlar birbiri ile dengeli olması lazım bunun için daha bilinçli arkadaşlar var. Tekrar konu açarsan 5600xt ekran kartı mining OC ayarı gibi yardım edeceklerdir sana veya da eski konulardan temin edebilirsin. Telefon da olduğum için geniş çaplı yardım dönemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,155
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom