Galatasaray8
80+ Bronze
Mining yapacağım unmineable sitesinden dosyayı yüklerken virüs var diye uyarı veriyor.
Virüs var mıdır ?
Virüs var mıdır ?
Genel anlamda zaten mining dosyası en kotu virüs programı bile kullansan uyarı verecektir. İster başka yerden temin et istersen en güvenilir yerden temin et uyarı %75 olarak karşına cikacaktır.Mining yapacağım unmineable sitesinden dosyayı yüklerken virüs var diye uyarı veriyor.
Virüs var mıdır ?
yani sıkıntı olmaz değil mi?Genel anlamda zaten mining dosyası en kotu virüs programı bile kullansan uyarı verecektir. İster başka yerden temin et istersen en güvenilir yerden temin et uyarı %75 olarak karşına cikacaktır.
Orası için pek bir şey diyemem. Genel anlamda herkes kullanıyor ve emin ol uyarı alıyor bende dahil kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ama sana yaşamazsın derim sen yaşarsın o sorumluluğu almam lakin kullanan çok kullanıcı var öyle olsa kimse mining yapmaz idi.yani sıkıntı olmaz değil mi?
peki önerir misiniz? mining yapmamı unmineable den ve kart ayarlarını ben mi yapıcam yoksa programmıOrası için pek bir şey diyemem. Genel anlamda herkes kullanıyor ve emin ol uyarı alıyor bende dahil kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ama sana yaşamazsın derim sen yaşarsın o sorumluluğu almam lakin kullanan çok kullanıcı var öyle olsa kimse mining yapmaz idi.
Şimdi başladım ekranda hala 0 mhs yazıyor.Orası için pek bir şey diyemem. Genel anlamda herkes kullanıyor ve emin ol uyarı alıyor bende dahil kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Ama sana yaşamazsın derim sen yaşarsın o sorumluluğu almam lakin kullanan çok kullanıcı var öyle olsa kimse mining yapmaz idi.
Kart ayarlarını driver üzerinden frekans MHz güç ayarlamasını yaparsanız daha iyi performans alırsınız hangi kart ile mining yapıyorsunuz?peki önerir misiniz? mining yapmamı unmineable den ve kart ayarlarını ben mi yapıcam yoksa programmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi başladım ekranda hala 0 mhs yazıyor.
RX5600XTKart ayarlarını driver üzerinden frekans MHz güç ayarlamasını yaparsanız daha iyi performans alırsınız hangi kart ile mining yapıyorsunuz?
Ekran kartımı yoksa işlemcimi ne kazıcanMining yapacağım unmineable sitesinden dosyayı yüklerken virüs var diye uyarı veriyor.
Virüs var mıdır ?
Ayarları doğru yaptıysan 0 almaman gerek. Gerekli ayarları yap güzelim kartı fazla zorlama ayarsız sıkıntı çekersin bunun için forum konularına bakabilirsin. Mining OC ayarları yazıp en az 40 kazım gücü alman lazım öyle diyim sana hayırlı kazançlar.RX5600XT
başladı hocam evet 40 mh yakın alıyorum.Ayarları doğru yaptıysan 0 almaman gerek. Gerekli ayarları yap güzelim kartı fazla zorlama ayarsız sıkıntı çekersin bunun için forum konularına bakabilirsin. Mining OC ayarları yazıp en az 40 kazım gücü alman lazım öyle diyim sana hayırlı kazançlar.
Rica ederim hayırlı kazançlarbaşladı hocam evet 40 mh yakın alıyorum.
Teşekkür ederim .
Son olarak low falan var ayarlarda onu ne yapayım.Rica ederim hayırlı kazançlar
Yapacağın ayarlar birbiri ile dengeli olması lazım bunun için daha bilinçli arkadaşlar var. Tekrar konu açarsan 5600xt ekran kartı mining OC ayarı gibi yardım edeceklerdir sana veya da eski konulardan temin edebilirsin. Telefon da olduğum için geniş çaplı yardım dönemiyorum.Son olarak low falan var ayarlarda onu ne yapayım.