Mi̇ni̇ng Yapılmış Ekran Kartı Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
92
1660S ALMAYI PLANLIYORUM SIFIRI 5000 TL BANDINDA 2. el fiyatını 3250tlye satıyor bana aklında olsun mining kartları oyun kartlarından sağlamdır gibi bilgi verdi bilgisayarda tek amacım video editlemek ve minecraft oynamak youtuberım yardımcı olur muısunuz

ben olsam almazdım sağlamdır diye sallamış ve kanal adın ne?

1660S ALMAYI PLANLIYORUM SIFIRI 5000 TL BANDINDA 2. el fiyatını 3250tlye satıyor bana aklında olsun mining kartları oyun kartlarından sağlamdır gibi bilgi verdi bilgisayarda tek amacım video editlemek ve minecraft oynamak youtuberım yardımcı olur muısunuz
oyun kartları miniing olarak kullanılıyor zaten KEKW
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mining kart almanı önermem.

Knk rtx 2060 a bak butceni arttır

4 ay mining yapmissa, ozellikle mining yuzunden bir problem olmaz.

Kartin altinda vidada veya vidalarda etiket oluyor ona bak yerinde mi diye, kartin acilip acilmadigina bir isarettir. Kartin alt tarafinda yaglanma var mi diye bak. 3DMark timespy testi yap sicakliklari vs kontrol et, bir sorun yoksa birsey olmaz. Youtube'da mining yapmis kart satin alinir mi nelere dikkat edilir mi diye bir suru detayli video var, forumdan bilgi almaktan ziyade oralari incelemeni tavsiye ederim.

total 1660ti li sistemi 9.9kya toplıyabiliyorum şu an bütçem de max pc için 10.500tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tüm testlere izin veriyor kartın açılmadığını vb. belirtti 4 ay yapmış
Knk uğraşma boşver gel sana 12100f+rtx2060lı pc verelim 11k ya :)

bu arada o fiyata ben olsam 2. el olarak 5600 xt'ye yonelirdim

temız ve sorunsuz ise alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,627
Üyeler
192,434
Son üye
IdkOrDoI
Geri