bu yorum ne?Hahahahaha. Komikmiş bi' daha olmasın. Batar mış mış, ta batar mış. O fiyata anca RX 550 (!) bulursun şu zamanda.![]()
Bitcoin,gpu ile kazılmıyor.bitcoinciler battığı zaman az kullanılmış 2. el ekran kartlarını bekliyorum bu miningciler tahmini ne zaman batar
kanka belli süresi yok ama var yine 3-4 ayıbitcoinciler battığı zaman az kullanılmış 2. el ekran kartlarını bekliyorum bu miningciler tahmini ne zaman batar
Senin yorumun ne? Ne alaka bu yorum ne? Batar dediğine güldüm ve alacağı ekran kartının şimdiki zamanda bu bütçeye iyi bir ekran kartı bulamayacağını esprili bir şekilde belirttim. Mining furyasının kısa sürede biteceğini 2017'de, 2018'de, 2019'da, 2020'da çokça kez duydum ama hiçbiri net değildi ve halen de mining devam ediyor.bu yorum ne?
İşte konu sahibi o kadar bilgisiz, ancak ödemeyi bitcoin ile yapan havuzlar var.Bitcoin,gpu ile kazılmıyor.
Batmaz başka şeyler düşün. Para kazan veyahutta bu düşüncelere zaman harcayacağına.bitcoinciler battığı zaman az kullanılmış 2. el ekran kartlarını bekliyorum bu miningciler tahmini ne zaman batar
O farklı bir durum. Kaldı ki alt coin vs var. 100 yılı geçebilir gpu ile miningSenin yorumun ne? Ne alaka bu yorum ne? Batar dediğine güldüm ve alacağı ekran kartının şimdiki zamanda bu bütçeye iyi bir ekran kartı bulamayacağını esprili bir şekilde belirttim. Mining furyasının kısa sürede biteceğini 2017'de, 2018'de, 2019'da, 2020'da çokça kez duydum ama hiçbiri net değildi ve halen de mining devam ediyor.
İşte konu sahibi o kadar bilgisiz, ancak ödemeyi bitcoin ile yapan havuzlar var.
ekran kartı bitcoini neresiyle kastığı umrumda değil dostum mining yapılmış ekran kartının performansı ve ömrünü azalttığını biliyorum az kullanılmış ekran kartı bakıyorum battıkları zaman illaki makul fiyattan satışa çıkaracaklardırBitcoin,gpu ile kazılmıyor.
Aynen öyle, kaç yıl önce de böyle saçma saçma mining biter, miningcilerin allah belasını versin gibisinden sitemlerde bulundu, ağladılar ama halen de devam ediyor, ethereum ölür(?) ama ETC var, RVN var, LTC var, ERGO var, Conflux var çeşit çeşit coin var daha kaç tane çıkar Allah bilir.O farklı bir durum. Kaldı ki alt coin vs var. 100 yılı geçebilir gpu ile mining
Batmaz sen ölünce de devam edecek 100 yıl yaşayacağını varsayarsamekran kartı bitcoini neresiyle kastığı umrumda değil dostum mining yapılmış ekran kartının performansı ve ömrünü azalttığını biliyorum az kullanılmış ekran kartı bakıyorum battıkları zaman illaki makul fiyattan satışa çıkaracaklardır
Aynen öyle, kaç yıl önce de böyle saçma saçma mining biter, miningcilerin allah belasını versin gibisinden sitemlerde bulundu, ağladılar ama halen de devam ediyor, ethereum ölür(?) ama ETC var, RVN var, LTC var, ERGO var, Conflux var çeşit çeşit coin var daha kaç tane çıkar Allah bilir.