Kendinizi ne kadar güzel tanımladınız. Bravo valla.
Boş yapıyorsunuz ekran kartı gamegarajda 13k
Ben sistem kötü mü dedim?
Kendinizi ne kadar güzel tanımladınız. Bravo valla.
Boş yapıyorsunuz ekran kartı gamegarajda 13k
No Mining Only GamingSistem bu şu özelleştirmeleri yapınSkywalker 7A - Game Garaj
AMD işlemcili, nvidia ekran kartlı Skywalker 7A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kendinizi insanlarla karıştırmayın bu ne demek oluyor o zaman piyasa uçmuşken gayet iyi fiyatKendinizi ne kadar güzel tanımladınız. Bravo valla
Aklıma "Dolara İnat" diye sistem toplayıp, dolar düştüğünde fiyat düşürmeyenler geldi.
GüzelKendinizi ne kadar güzel tanımladınız. Bravo valla
minnig yapsamda alamam 6000 serisi çok kötü miniig de.Sistem bu şu özelleştirmeleri yapınSkywalker 7A - Game Garaj
AMD işlemcili, nvidia ekran kartlı Skywalker 7A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Profilime yazarsan daha güzel olur, konuyla alakalı olmadığı içinab xboxta neler oynuyorsun ?
İdarelik bir fiyat gibi. hala*gamegaraj stokları yeniledi ama hayla pahalı bence.
Şu donem de idare eder ama stok olan dönem gelince aklıma pahalı geliyor.İdarelik bir fiyat gibi. hala*
Okuman yok zaten sistem oyun için mining fiyatları uçurdu o yüzden dolara inat tarzı yazdım anlama becerini geliştirminnig yapsamda alamam 6000 serisi çok kötü miniig de.
Stok olan dönem eth düşmeden aklımaŞu donem de idare eder ama stok olan dönem gelince aklıma pahalı geliyor.
Kötü demedim dikkat edersen sonda iyi yazıyorNesi kötü sizin topladıklarınızı gördük kart piyasada en ucuz 13kya satılıyor