Neler Yeni

Modart yeni sistem geldi

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ömür
bence pahalı bi sistem 37-38k lara çıksa okey ama 42 pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

üşenmedim tek tek topladım indirim yok

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
cl48 ram üzer bu fiyata acelem varsa 7900gre tercih ederdim snj goose
Knk bı zahmet +330TL daha ver CL 38 ram al çok büyük fark yok arada hatta 450TL daha verere SSD'ninde hızını baya artırabiliyorsun

bence pahalı bi sistem 37-38k lara çıksa okey ama 42 pahalı

üşenmedim tek tek topladım indirim yok
Hocam Keşke 37-38K civarı olsa ama nerde TR'de Fırsatçılık tavan malasef yapabilecek pek bı şey yok Yani bunun aynısı bir hazır sistem bu fiyattan aşşağı değil şuan internette bakabilirsin mesela 3 Fanlı Gigabyte Aero RTX 4070 Super mis gibi kart 25K ya satılırken RTX 4070 Süper 2 Fanlı modeli 28K ya satılıyor yani dediğim gibi yapabileceğimiz bı şey yok aslında insanlar almayı kesse seve seve ucuza vereceklerdir işte nerde o toplum zor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ömür
Knk bı zahmet +330TL daha ver CL 38 ram al çok büyük fark yok arada hatta 450TL daha verere SSD'ninde hızını baya artırabiliyorsun

Hocam Keşke 37-38K civarı olsa ama nerde TR'de Fırsatçılık tavan malasef yapabilecek pek bı şey yok Yani bunun aynısı bir hazır sistem bu fiyattan aşşağı değil şuan internette bakabilirsin mesela 3 Fanlı Gigabyte Aero RTX 4070 Super mis gibi kart 25K ya satılırken RTX 4070 Süper 2 Fanlı modeli 28K ya satılıyor yani dediğim gibi yapabileceğimiz bı şey yok aslında insanlar almayı kesse seve seve ucuza vereceklerdir işte nerde o toplum zor
Sistemde pek fiyat indirimi yok tek tek toplayınca yine hemen hemen aynı fiyata çıkıyor

Top Bottom