Neler Yeni

miningli ekran kartı miningi devre dışı bırakabiliyor mu?

Çok saçma bir soru Türkçem yetmedi belki anlamışsınızdır.
Şöyle söyleyim: Miningli ekran kartı aldım , ve o miningi durdurma şamsı var mı ? yoksa ömür boyu mu miningli kalacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

almadım beyler . sadece örnek vereyim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Merak ettim up

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum o iş öyle değil, karta sadece Mining yapılmış, senin bir şey yapmana gerek yok.
Keşke almasaydın bu arada.
almadım ya hocam . belki miningli alıp devre dışı bırakma diye bir imkan varmı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
O kartta mining yapan adam program ile vesaire yapıyor,yani senin ekran kartı yazılımının içine gömülü değil.Miningli ekran kartı alırsan sürekli mining yapacağı anlamına gelmiyor kısacası

Sadece kart aylar boyunca sürekli açık kaldığı için performansını büyük ölçüde kaybediyor

samet4747

80+ Platinum
almadım ya hocam . belki miningli alıp devre dışı bırakma diye bir imkan varmı diye.
mining açarsın yapar kapatırsın biter yani oyun oynamak gibi ama çok ağır bir oyun oynamak gibi

mining açarsın yapar kapatırsın biter yani oyun oynamak gibi ama çok ağır bir oyun oynamak gibi
tabii ki 1 ay mining 1 yıl oyun oynamak gibi

Devre dışı i bırakma yok, mining 7/24 çalışan ekran kartı demek zaten

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mining bir işlem ve kartlar bu işi yapıyor, karta yapılan bir şey yok, kartın canı çıkıyor.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Dostum mining ekran kartına yüklenen bir şey değil. Mining oyun oynamak ile aynı şey, ama 24 saat boyunca asla durmadan oyun oynanan bir kart düşün, kart yorulur, ömrü azalır. Tabii mining yapmak oyun oynamaktan daha fazla yoruyor.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Kartın BIOS'una müdahale ediyorlar. Orijinakini bulup yüklemek gerekir. Onun dışında kartın ömrü gidiyor baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye
xrols
Top Bottom