2 defa bitirdim tüm seriyi + rick riordan tüm mitolojik romanlarını okudum belki 1-2 tanesi hariç.orta sonda okumuştum 4 yıl önce.percey jakcson ve olimposlular serisini okumuştum istersen bakabilirsin
mısır mitolojisi olan kane günceleri o kadar da iyi değildi bence ama magnus chase güzeldi.hem zaten annabeth ile akrabalığı da var.percy nin olduğu bi bölüm de vardı yanlış hatırlamıyosam2 defa bitirdim tüm seriyi + rick riordan tüm mitolojik romanlarını okudum belki 1-2 tanesi hariç.orta sonda okumuştum 4 yıl önce.
apollonun görevleri ilk 2 kitabı okudum 3.sü çıktı mı haberim yokpercey jakcson ve olimposlular serisini okumuştum istersen bakabilirsin
Linkini bırakabilir misiniz?Mitoloji 101.
Ansiklopedi tarzında betimleyici anlatımı var. İlk 35-40 sayfayı eziyetle okuduktan sonra başını kaldıramıyorsun, hikayelere giriş yapıyor. Ağzın açık kalacaktır. Yunan ve Roma mitolojisi konusu.
İskandinav Mitini okuma fırsatım oldu gayet iyi ve akıcıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linkini bırakabilir misiniz?
bi ara indirime girmişti bitti sanırım.Mitoloji 101: Eski Yunan ve Roma Mitolojisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey : Kathleen Sears, Ekin Duru: Amazon.com.tr: Kitap
Mitoloji 101: Eski Yunan ve Roma Mitolojisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey : Kathleen Sears, Ekin Duru: Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr