Neler Yeni

MIUI 12 Güncellemesi Geliyor!

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Çinli dünya devi firma Xiaomi , yeni arayüzü olan MIUI 12 güncellemesini Çin dışındaki ülkelere de açıyor.

MIUI 12 Güncellemesi Geliyor - Konu Sahibi Flushixy

Çinli firma, MIUI 12'yi geçtiğimiz ay tanıtmıştı ancak Çin dışındaki ülkelerin kullanımına açmamıştı. Xiaomi'nin yeni arayüzü olan MIUI 12 Çin dışındaki ülkelerde de kullanıma açılıyor.
Bildiğiniz üzere uzun süredir Xiaomi firması MIUI 12 'yi geliştirmek adına çalışmalar yönetiyor. Ve yeni arayüz uzun bir süredir beta sürecindeydi. Xiaomi yeni arayüzün yayınlanacağı her model için gönüllü tester seçerek MIUI 12’yi kapsamlı olarak test etme imkanı sunmuştu. Çinli firmanın yaptığı son açıklamalara göre bu gönüllü tester sayıları arttırılıyor. Ve Çin dışındaki ülkelerden de test etme imkanı bulan kullanıcılar olacak.

MIUI 12 Güncellemesi Geliyor - Konu Sahibi Flushixy

Ancak bu beta tüm kullanıcılar ulaşamayacak. Bu beta test sürecine katılmak isteyenlerin Xiaomi’nin Hindistan web sitesine girip başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Çinli firma daha önceden zaten MIUI 12 güncellemesini alacak cihazları yayınlamıştı ve Haziran ayını beklemelerini söylemişti. Haziran ayında MIUI 12 geliyor...

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Klasik xiaomi. Haziran dedi Kasım da gelirse şükrederiz. Android 10 hala note 8 pro cihazımda otaya düşmedi. Ayrıca miui 12 hakkında küçük birkaç yorumum olucak. Her şey iyi hoş olmuş da o bildirim çubuğu ne abi? Apple dan copy paste olmuş olucak.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik xiaomi. Haziran dedi Kasım da gelirse şükrederiz. Android 10 hala note 8 pro cihazımda otaya düşmedi. Ayrıca miui 12 hakkında küçük birkaç yorumum olucak. Her şey iyi hoş olmuş da o bildirim çubuğu ne abi? Apple dan copy paste olmuş olucak.

Hiç inceleme fırsatım olmadı :D Zaten Xiaomi , Huawei olduğu gibi Apple'yi kopyalıyor bence :D Tek farkları Apple satıyor 5k'ya Huawei Xiaomi satıyor 2k'ya

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam Nokia 3310'a güncelleme var mı? :D

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hiç inceleme fırsatım olmadı :D Zaten Xiaomi , Huawei olduğu gibi Apple'yi kopyalıyor bence :D Tek farkları Apple satıyor 5k'ya Huawei Xiaomi satıyor 2k'ya
Aynen öyle. İmkanımız yok diye biz de xiaomi gibi cihazlar alıyoruz. Fiyat performans konusunda iyi iş çıkarıyor adamlar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Xiaomi Mi 9T nasıl sizce?
Redmi note 8 pro tavsiye ederim. Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Note 8 pro aldım. İyi ki de bunu almışım. Kamerasının motorunda sıkıntı çekeninden tut, o açılan yere toz dolmasına kadar tonla şikayet var. Ayrıca note 8 pronun kamera çözünürlüğü daha iyi :).

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Redmi note 8 pro tavsiye ederim. Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Note 8 pro aldım. İyi ki de bunu almışım. Kamerasının motorunda sıkıntı çekeninden tut, o açılan yere toz dolmasına kadar tonla şikayet var. Ayrıca note 8 pronun kamera çözünürlüğü daha iyi :).
Anladım Teşekkür ederim.

Top Bottom