Neler Yeni

MIUI 12'den 11'e nasıl dönerim?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Geçenlerde Resmi note 9 Pro aldım. 1-2gün sonra MIUI 12 güncellemesi geldi. Netten nasıl olduğuna baktım. Bazıları şarj sorunları yaşamış. Birkaç gün boyunca bekledim. Sonra MIUI 12'yi indirdim. İlk 10-15 saat boyunca pil çok iyi gitti ama sonra MIUI 11'deyken 15-16 dakikada %1 şarj gidiyordu MIUI 12'ye geçtiğimde bu oran 10 dakikada %1 gitmeye başladı ve gözle görülen şekilde bir hızla pil azalmaya başladı. Yine iyi ama MIUI 11'de olan performansı vermiyor kesinlikle. Şu an geri dönmek istiyorum MIUI 11'e nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek var mı??

Nachi

80+ Platinum
Geçenlerde Resmi note 9 Pro aldım. 1-2gün sonra MIUI 12 güncellemesi geldi. Netten nasıl olduğuna baktım. Bazıları şarj sorunları yaşamış. Birkaç gün boyunca bekledim. Sonra MIUI 12'yi indirdim. İlk 10-15 saat boyunca pil çok iyi gitti ama sonra MIUI 11'deyken 15-16 dakikada %1 şarj gidiyordu MIUI 12'ye geçtiğimde bu oran 10 dakikada %1 gitmeye başladı ve gözle görülen şekilde bir hızla pil azalmaya başladı. Yine iyi ama MIUI 11'de olan performansı vermiyor kesinlikle. Şu an geri dönmek istiyorum MIUI 11'e nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek var mı??
Doğru, git gide güncellemelerle iyi oluyor ama çok pil tüketiyor.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru, git gide güncellemelerle iyi oluyor ama çok pil tüketiyor.
Nasıl dönebilirim MIUI 11'e. Şu an 12'nin güncelleme alıp pil sorununun çözülmesi uzun sürecek gibi.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bildiğim kadarıyla dönemezsin. Rom falan atarak dönülüyordu ama çok uğraşlıdır

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Teşekkürler. Peki bilen birini etiketleyebilir misiniz eğer siz tabıyorsanız. Acil ihtiyacım var.
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bir fikrim var.
Telefonu açarken ses açma ve güç açma tuşlarını basılı tut (işe yaramazsa Xiaomi'lerde farklı olabilir) ve bir menü çıkacak. Oradan "Factory reset"i bul ve "Yes" olan seçeneği seç. Telefondaki her şey silinecektir.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu açarken ses açma ve güç açma tuşlarını basılı tut (işe yaramazsa Xiaomi'lerde farklı olabilir) ve bir menü çıkacak. Oradan "Factory reset"i bul ve "Yes" olan seçeneği seç. Telefondaki her şey silinecektir.
11'e döner miyim peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Pametan Eris
flash ile yükleme yapman gerek bunun için mi flash ile lavender 11 sürümünü pcye indir internette var videoları da dosyalar da flashla bu kadar ama bence dönme 11'e

ELECTUS

80+ Silver
O şey telefonu full sıfırlıyor miui 11 e döneceğini sanmam.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
flash ile yükleme yapman gerek bunun için mi flash ile lavender 11 sürümünü pcye indir internette var videoları da dosyalar da flashla bu kadar ama bence dönme 11'e
Neden dönmeyeyim? Pil sorunu çok sıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Pametan Eris
Neden dönmeyeyim? Pil sorunu çok sıkıntılı
Pil sorunu çok sıkıntılı olabilir ama güncellemeler ile düzeltilir ilk önce telefonun güncel mi o önemli ve 12'de bence daha kararlı çalışıyor sistem bu yüzden geçme dedim telefonun ne ayrıca?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
12.5 gelicek galiba,
Orada çözmüşler bu sorunları . Öyle dedi lansmanda.

Top Bottom