Windows 11 den Windows 10 a nasıl geçerim

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar. Benim 2. El aldığım anakartın kısa devre yapması üzerine eski sistemime dönmek zorunda kaldım. Ancak arızalanan sistemde Windows 11 yüklüyken benim eski sistem maksimum Windows 10 destekliyor. Az önce tüm kablolama işlemini yaptıktan sonra da sistem belli bir süre çalışıyor lakin 15 saniye sonra kapanıyor sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Acaba Bilgisayar açılmadan windows 10 a nasıl geçebilirim?

flashbellek ile anca hocam format atacaksınız önemli şeyleriniz varsa yavaş yavaş flasha depolayın 10 sn 10 sn :(

flashbellek ile anca hocam format atacaksınız önemli şeyleriniz varsa yavaş yavaş flasha depolayın 10 sn 10 sn
Valla ustam şöyle söylim bir şey yok içerisinde peki flash bellekle nasıl yapacağız onu ekrana görüntü gelmiyor

Valla ustam şöyle söylim bir şey yok içerisinde peki flash bellekle nasıl yapacağız onu ekrana görüntü gelmiyor
hocam bi arkadaşınız pc'den windows 10 iso kurun flasha 30 dk sürer en fazla rica etseniz yardımcı olur bence bu şekilde formatlanacak

hocam bi arkadaşınız pc'den windows 10 iso kurun flasha 30 dk sürer en fazla rica etseniz yardımcı olur bence bu şekilde formatlanacak
Laptoptan kurarım o zaman ustam

Merhaba arkadaşlar. Benim 2. El aldığım anakartın kısa devre yapması üzerine eski sistemime dönmek zorunda kaldım. Ancak arızalanan sistemde Windows 11 yüklüyken benim eski sistem maksimum Windows 10 destekliyor. Az önce tüm kablolama işlemini yaptıktan sonra da sistem belli bir süre çalışıyor lakin 15 saniye sonra kapanıyor sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Acaba Bilgisayar açılmadan windows 10 a nasıl geçebilirim?
Bir alakası yok 11 ile o sorunun. Önceki sistemin sürücüleri silinirse sorun düzelebilir belki. Denetim masasından eski bilgisayarın donanımlarına ait sürücüleri kaldırabilirsiniz. Hatta aygıt yöneticisinden, gizli aygıtları göster deyip, oradan eski bilgisayarın donanımlarını kaldırabilirsiniz. Bu dediklerimi güvenli moddan yapabilirsiniz. Günlük kullanım için istiyorsanız linuxa da geçebilirsiniz windowsu bırakıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri