Miui 14 mü varmışMerhabalar kullandığım cihaz Redmi Note 11 ama hala MİUİ 14 güncellemesi gelmedi.Arkadaşımda Redmi Note 10 var ve ona bile geldi.Gelmesi ne kadar sürer?
Bende en son 13.0.4 var mi note 10 litevarda yüzünü göremiyoruz :/
Bende note 9 pro var geçen hafta geldi dün güncelledim gelmemesi garipMerhabalar kullandığım cihaz Redmi Note 11 ama hala MİUİ 14 güncellemesi gelmedi.Arkadaşımda Redmi Note 10 var ve ona bile geldi.Gelmesi ne kadar sürer?
Note 11 pro kullanıyorum banada güncelleme gelmedi.Merhabalar kullandığım cihaz Redmi Note 11 ama hala MİUİ 14 güncellemesi gelmedi.Arkadaşımda Redmi Note 10 var ve ona bile geldi.Gelmesi ne kadar sürer?
Banada gelmedi manuel indirsek olurmuMerhabalar kullandığım cihaz Redmi Note 11 ama hala MİUİ 14 güncellemesi gelmedi.Arkadaşımda Redmi Note 10 var ve ona bile geldi.Gelmesi ne kadar sürer?
:/cihazdan cihaza değişiyor maalesef ben miui 13 için 1 sene beklemiştim.
eski modellere geliyor yenilere gelmiyor çok garip gerçektenNote 11 pro kullanıyorum banada güncelleme gelmedi.
bendede aynı sürüm varda miui14 hala gelecekBende en son 13.0.4 var mi note 10 lite
bende 13.0.6 var note 10s ilginç:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski modellere geliyor yenilere gelmiyor çok garip gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bendede aynı sürüm varda miui14 hala gelecek
bendede aynısıbende 13.0.6 var note 10s ilginç
Gelmiyorsa fastboot ile miu 14'de geçebilirsiniz cihaz yurt içi ise garanti sıkıntı olabilirbendede aynısı