Rom farklı İmei farklı Rom: telefonun versiyonu gibi düşün hindistan versiyonu var çin versiyonu var global versiyonu var gibi gibiPeki klonlanmış imeiye rom atsak telefon kitlenirmi veya imeisi felan gidermi yani bir sıkıntı yaşar mıyım
Fake rom bu. Aynı cihaz bende de var. Bl kilidi açıp 1 hafta bekledikten sonra istediğin romu atabilirsin. Ama dikkat et bu işlemden önce imei attirdiysan imei gider. İlk önce rom işini halket sonra imei işine gir.Benim telefonum redmi niye 12 pro 5g attığım fotograflardada MIUI sürümü var bu sürümun doğruluğunu hiç bir yerde bulamadım ve güncelleme de almıyor acaba benim rom fakemi birde ben IMEI sorgulama yaptimda o attığım ilk fotoda model numarasının sonunda g yazıyor ama IMEI sorguladigimda ise o çıkan sayfada g yerine c yazıyor telefonum hyper os felan almadı normalmidir yoksa romdanmi kaynakli
Iade etmek bu durumda tuhaf. Çünkü yd telefon almışsın. Yd telefona rom değişimi fake rom vb olaylar olur ve imei atılır. Telefonunun yd olduğu için sorgulamada imei numarası farklı cihaza ait olduğu için farklı cihaz olarak gözükür. Yd için standart durum buşuan için en mantıklısı iade etmek gibi gözüküyor çünki note 12 pro 5g versiyonunda ihracat garantili olduğu için sahte(klonlanmış) imei ile geliyor benim telefonum siyah modeldi xiaomi sayfasında imei arattığımda note 12 pro glacia blue çıkıyordu
Teşekkür ederim hocam ozaman benim sim 1 ve sim 2 olarak toplamda 240 günüm var kapanmasına kapandıktan sonra kilidi açıp rom atacam en sonda IMEI attirrim peki dediniz kilidin ismi bootloader miFake rom bu. Aynı cihaz bende de var. Bl kilidi açıp 1 hafta bekledikten sonra istediğin romu atabilirsin. Ama dikkat et bu işlemden önce imei attirdiysan imei gider. İlk önce rom işini halket sonra imei işine gir.
kapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.Teşekkür ederim hocam ozaman benim sim 1 ve sim 2 olarak toplamda 240 günüm var kapanmasına kapandıktan sonra kilidi açıp rom atacam en sonda IMEI attirrim peki dediniz kilidin ismi bootloader mi
Peki hocam hangi romu kullanmalıyım şimdiden not alayımkapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.
şimdi benim aklımada takıldı rom + imei ücreti ne kadardırkapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.
ve hangi rom daha iyişimdi benim aklımada takıldı rom + imei ücreti ne kadardır
genelde en stabil global olur. ama telefon modeline göre arat veya konu ac mıuı forumda orada daha bılgılı ınsanlar bu konnuda yardımcı olur.Peki hocam hangi romu kullanmalıyım şimdiden not alayım
degısır dıye dusunuyorum bolge bolge. net fiyat bilmiyorum. ben tanıdıga ucretsız yaptırmıstım gecen sene. suan ne kadardır bılemem.şimdi benim aklımada takıldı rom + imei ücreti ne kadardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve hangi rom daha iyi
Tamamdır hocam teşekkür ederimgenelde en stabil global olur. ama telefon modeline göre arat veya konu ac mıuı forumda orada daha bılgılı ınsanlar bu konnuda yardımcı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
degısır dıye dusunuyorum bolge bolge. net fiyat bilmiyorum. ben tanıdıga ucretsız yaptırmıstım gecen sene. suan ne kadardır bılemem.
Hocam öncelikle cihazı kurtarmanın yolu var hemde bilgisayar olmadanbende aynı telefonu bugün satın aldım bende de aynısı var ne yapmak gerekir