Neler Yeni

MIUI Rom kodum hiç bir yerde yok fakemi

ghostwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
Peki klonlanmış imeiye rom atsak telefon kitlenirmi veya imeisi felan gidermi yani bir sıkıntı yaşar mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
sedat cenan
Peki klonlanmış imeiye rom atsak telefon kitlenirmi veya imeisi felan gidermi yani bir sıkıntı yaşar mıyım
Rom farklı İmei farklı Rom: telefonun versiyonu gibi düşün hindistan versiyonu var çin versiyonu var global versiyonu var gibi gibi
İmei ise cihazın resmi seri no su gibi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Yusuf Kaplan
Benim telefonum redmi niye 12 pro 5g attığım fotograflardada MIUI sürümü var bu sürümun doğruluğunu hiç bir yerde bulamadım ve güncelleme de almıyor acaba benim rom fakemi birde ben IMEI sorgulama yaptimda o attığım ilk fotoda model numarasının sonunda g yazıyor ama IMEI sorguladigimda ise o çıkan sayfada g yerine c yazıyor telefonum hyper os felan almadı normalmidir yoksa romdanmi kaynakli
Fake rom bu. Aynı cihaz bende de var. Bl kilidi açıp 1 hafta bekledikten sonra istediğin romu atabilirsin. Ama dikkat et bu işlemden önce imei attirdiysan imei gider. İlk önce rom işini halket sonra imei işine gir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan için en mantıklısı iade etmek gibi gözüküyor çünki note 12 pro 5g versiyonunda ihracat garantili olduğu için sahte(klonlanmış) imei ile geliyor benim telefonum siyah modeldi xiaomi sayfasında imei arattığımda note 12 pro glacia blue çıkıyordu :D
Iade etmek bu durumda tuhaf. Çünkü yd telefon almışsın. Yd telefona rom değişimi fake rom vb olaylar olur ve imei atılır. Telefonunun yd olduğu için sorgulamada imei numarası farklı cihaza ait olduğu için farklı cihaz olarak gözükür. Yd için standart durum bu

ghostwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
Fake rom bu. Aynı cihaz bende de var. Bl kilidi açıp 1 hafta bekledikten sonra istediğin romu atabilirsin. Ama dikkat et bu işlemden önce imei attirdiysan imei gider. İlk önce rom işini halket sonra imei işine gir.
Teşekkür ederim hocam ozaman benim sim 1 ve sim 2 olarak toplamda 240 günüm var kapanmasına kapandıktan sonra kilidi açıp rom atacam en sonda IMEI attirrim peki dediniz kilidin ismi bootloader mi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Yusuf Kaplan
Teşekkür ederim hocam ozaman benim sim 1 ve sim 2 olarak toplamda 240 günüm var kapanmasına kapandıktan sonra kilidi açıp rom atacam en sonda IMEI attirrim peki dediniz kilidin ismi bootloader mi
kapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.

ghostwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
kapanmadan 1 ay once yaptır. cunku kapanırsa acam ıslemı ıcın extra ucret ıstenebılır.. evet bootloader kılıdı. onu acmadan ne rom ne de ımeı atabılırsınız. telefon yenıden baslat kamera hızasında kılıt sımgesı varsa acıktır. yoksa kapalıdır.
Peki hocam hangi romu kullanmalıyım şimdiden not alayım 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
sedat cenan
şimdi benim aklımada takıldı rom + imei ücreti ne kadardır

ve hangi rom daha iyi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Yusuf Kaplan
Peki hocam hangi romu kullanmalıyım şimdiden not alayım 😀
genelde en stabil global olur. ama telefon modeline göre arat veya konu ac mıuı forumda orada daha bılgılı ınsanlar bu konnuda yardımcı olur.

ve hangi rom daha iyi
degısır dıye dusunuyorum bolge bolge. net fiyat bilmiyorum. ben tanıdıga ucretsız yaptırmıstım gecen sene. suan ne kadardır bılemem.

ghostwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
genelde en stabil global olur. ama telefon modeline göre arat veya konu ac mıuı forumda orada daha bılgılı ınsanlar bu konnuda yardımcı olur.

degısır dıye dusunuyorum bolge bolge. net fiyat bilmiyorum. ben tanıdıga ucretsız yaptırmıstım gecen sene. suan ne kadardır bılemem.
Tamamdır hocam teşekkür ederim 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
bende aynı telefonu bugün satın aldım bende de aynısı var ne yapmak gerekir
Hocam öncelikle cihazı kurtarmanın yolu var hemde bilgisayar olmadan
Bu alttaraftaki attığım fotoğraf şuan elimde olan Redmi Note 13 Pro 5G ye ait cihazı aldığım gün cihazın içinde fake rom olduğunu anladım ki bunu anlamamın en büyük sebebi cihazın TNRMIXM yerine TNRMIXN yazması ve cihazın stabil çalışmamasıydı bunu farkettim elimde bilgisayar mevcut değildi fakat uzun uğraşlar sonucu cihazın; atıyorum MIUI 14 tesiniz diyelim ama fake rom var "internetten bu üst sürümünü indirip deneyebilirsiniz eğer yeniden başlat diyorsa yapacağımız işlem başarılı olacaktır ama indirdiğiniz romu kurmayın çünkü kurmaz" bi üst sürümü güncelle dediğiniz zaman yeniden başlat seçeneği geliyor onun bir üst sürümünü indirip ve hyperos sürümü mevcutsa onu da indirip telefon hakkında kısmından güncelleyici den ek özellikleri açmamız lazım daha sonra ise cihaza indirmiş olduğumuz Öncelik olarak MIUI 14 romunu seçmeden önce MIUI 14 rom dosyasının adını A.zip ve diğer (hyperos gerekli) hyperos romunun adını B.zip yapıyoruz (güncelleyiciden güncelleme paketini seçin) onu seçiyoruz cihaz tam bilgi alınıyor derken biz güncelleyici kısmından çıkıp (arka plana alıp) o MIUI 14 rom dosyasının adını C.zip diğer hyperos romunun ismini ise A.zip yapıyoruz (bu yöntem orijinal MIUI 14 ten hyperos a geçiş için de yapılıyor normalde) daha sonra arka plana aldığımız güncelleyici açıp cihazın güncellenmesini bekliyoruz ve yeniden başlat dedikten sonra ise bu sorundan kurtulmuş oluyorsunuz cihaz fake rom'dan Global Roma geçmiş oluyor "Bootloader açık olmasına gerek yok"

Ekler

• Screenshot_2024-07-09-01-15-32-738_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-07-09-01-15-32-738_com.android.settings.jpg
    171.8 KB · Hit: 60
Son düzenleme:
Top Bottom