Neler Yeni

Mizar mz 60 alıp optical switchleri kendi switchlerimle değiştirebilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Boran Şimşek
500tl civarına kullanılmamış blue switch optical gateron hot swap olan mizar mz60 luna buldum ve kendi normal düz switchlerim ile bu switchleri değiştirebilirmiyim? Pin muhabbeti nedir? 5 pinli switchleri 3 slotlu klavyeye nasıl takarım veya tam tersi nasıl olur vesaire. Bu konuda bilgi sahibi değilim ve bu konuda bilgili olan bir hocamın biraz vaktini çalmak istiyorum.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Şimdi şöyle hotswap klavye ise bunun switchlerini değiştirebilirsin.
kendi normal düz switchlerim
dediğin switch hangisi?
1697540190880.png

Bak bu görseldeki 3 ve 5 pin switch girişleri, klavye 5 pin hotswapsa buna 3 vs 5 pinlik switch takabilirsin. 3 pin klavyeye 5 pin takamazsın.
Bunları tak çıkar için aparatı var genelde klavyenin yanında çıkıyor onunla çıkartıp diğerini elinle bastırarak takabilirsin. youtubede çok fazla içerik var bunula alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Boran Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sonradan bayağı araştırdım ve hk gaming gk61 optical aldım. Gateron blue idi red takdım ama bu seferde yay sesi olmasa da biraz sert hissettiriyor, keycape tam ortadan basmazsam sert hissettiriyor. Cherry mx silver summoner klavyemde böyle bir durum yokdu ki zaten yumuşakdı, lube yapmak bunu düzeltirmi diye araştırıyorum şuan, ne yapabilirim diye. Red çok sert geldi genel olarak, silver cherry güzeldi yay sesi ve hissi rahatsız etmişdi ama.

Top Bottom