ok tuşlarına ihtiyacın varsa mz60 mantıksız. WASD yeterli diyorsan oyunların için mz60 da mantıklı.Sizce 500-600TL fiyata Mizar mz60 mı almak mantıklı yoksa 700-800TL' ye Durgod Taurus K310 mu? çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve daha önceden %60 klavye kullanmadım ona göre yorumlarsanız sevinirim
Fps oyunları oynuyorsun %60 daha mantıklı hiçbir e sporcunun tam boy klavye kullandığını görmedimSizce 500-600TL fiyata Mizar mz60 mı almak mantıklı yoksa 700-800TL' ye Durgod Taurus K310 mu? çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve daha önceden %60 klavye kullanmadım ona göre yorumlarsanız sevinirim
daha önce hiç %60 kullanmadığım için biraz tedirginlik var. F tuşları nasıl kullanılıyor bilmiyorum ok tuşları veya numpad olup olmaması önemli değil. Bide esc basınca tırnak falan yazıyor diye duymuştum tam olarak bilgilendirici bir sayfa varsa benim için daha iyi olurFps oyunları oynuyorsun %60 daha mantıklı hiçbir e sporcunun tam boy klavye kullandığını görmedim
%60 daha önce hiç kullanmadığım için k310'a yönelmiştim ama kullanımı kolaysa alışabilirsem mz60 ıda düşünmeye başladımok tuşlarına ihtiyacın varsa mz60 mantıksız. WASD yeterli diyorsan oyunların için mz60 da mantıklı.
K310'u da seçebilirsin iyi pazarlıkla, çünkü zamanında 100lerce alan vardır.
Kargoyla birlikte 660TL'ye gelen gateron blue switchli siyah mz60 buldum sence değer mi almalı mıyım? cevabın için teşekkürlerFps oyunları oynuyorsun %60 daha mantıklı hiçbir e sporcunun tam boy klavye kullandığını görmedim
Blue switch e o kadar verilmez hocamdaha önce hiç %60 kullanmadığım için biraz tedirginlik var. F tuşları nasıl kullanılıyor bilmiyorum ok tuşları veya numpad olup olmaması önemli değil. Bide esc basınca tırnak falan yazıyor diye duymuştum tam olarak bilgilendirici bir sayfa varsa benim için daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
%60 daha önce hiç kullanmadığım için k310'a yönelmiştim ama kullanımı kolaysa alışabilirsem mz60 ıda düşünmeye başladım
Kargoyla birlikte 660TL'ye gelen gateron blue switchli siyah mz60 buldum sence değer mi almalı mıyım? cevabın için teşekkürler
nedenki hocam hangi switchleri önerirsiniz en uygun 660tlye gateron blue switchli mz60 bulabildimdeBlue switch e o kadar verilmez hocam
880TL'ye Durgod K310 Cherry Brown almanca dizilimli var sıfır şekilde. Almaya değer mi?Blue switch e o kadar verilmez hocam
Hocam o da rgb siz iş klavyesi gibi bence alınmaz blue switch dışında %60 veya %65 bakmanız daha doğru olurnedenki hocam hangi switchleri önerirsiniz en uygun 660tlye gateron blue switchli mz60 bulabildimde
880TL'ye Durgod K310 Cherry Brown almanca dizilimli var sıfır şekilde. Almaya değer mi?
Macrosu var hocam, eve geçince atıyım isterseniz, ufak bir dosya, mizar uygulamasından import ediyorsunuz. Csde belki konsol açıyordur ama emindeğilimmizarda escyle tırnak tuşu aynı fnle kullanmak zorunda kalıyosun özellikle csde beni o kanser etmişti
Hangisini alıcağına karar verdiğinde geri dönüş yapar mısın bende hala düşünüyorum k310 mu mz60 mı diye. Birde kaç liraya buldun ben mz60 600-700TL k310'u 800-900TL'ye buldumMerhaba bende iki model arasında kaldım. Malzeme kalitesi olarak k310 ezip geçiyor ama rgb değil kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
Makroyu yapınca sadece esc oluyo tırnak hiç kullanılmıyoMacrosu var hocam, eve geçince atıyım isterseniz, ufak bir dosya, mizar uygulamasından import ediyorsunuz. Csde belki konsol açıyordur ama emindeğilim