𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Bu fiyata bu özellikte klavye yok gibi alın geçin dostlar mavi renginde fiyat daha iyi diğeri biraz pahalı.
alınıralınır mı
mekanik yok membranlarda aşırı kalitesiz oluyor tkl bulmuşken almanızı tavsiye ederim eğer alacaksanız hiç olmazsa %60 değilKablosuz tam boy ses tekerleği olan bilek destekli bi klavye yokmu bu fiyatlara
Bilek destekli değil ama güzel klavye var fava atmıştım bulursam paylaşırım yanına güzel bilek desteği alırsın internetten o şekilde kullanırsınKablosuz tam boy ses tekerleği olan bilek destekli bi klavye yokmu bu fiyatlara
%60'ı hiç sevemedim ben mebrandan devam ediyorumalınır
mekanik yok membranlarda aşırı kalitesiz oluyor tkl bulmuşken almanızı tavsiye ederim eğer alacaksanız hiç olmazsa %60 değil
Denk gelirse paylaşırım reisHocam numlocklu yok mu güzel 1000 civarı red switch yurt dışı ya da içi
Eyvallah hocam kral adamsın sayende güzel şeyleri ucuza buluyoruz%60'ı hiç sevemedim ben mebrandan devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denk gelirse paylaşırım reis
ben baya sevdim hocam normalde ciddi önyargım vardı kullanamam diyordum blic t60 aldım şimdi rampage ultimateyi satlığa koydum daha kaliteli %60 almak için%60'ı hiç sevemedim ben mebrandan devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denk gelirse paylaşırım reis