Neler Yeni

MK61 'W' Tuşu Sensörü Bozuldu

kiwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Tunca
Agalar klavyemi yağladım sesi için fakat 'w' tuşunun sensörü sanırım çalışmıyor veya kısadevre yaptı pek anlamıyorum elektronik kısmından. klavye gamakay mk61

Kabloyu Çıkarıp taktığımda basılı kalıyor başka tuşa basınca kullanılmaz hale geliyo ve kalıyo anlayan varsa bi tavsiye verebilir mi tamir ettiricem gibi.

ek:switchle ilgili değil.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Agalar klavyemi yağladım sesi için fakat 'w' tuşunun sensörü sanırım çalışmıyor veya kısadevre yaptı pek anlamıyorum elektronik kısmından. klavye gamakay mk61

Kabloyu Çıkarıp taktığımda basılı kalıyor başka tuşa basınca kullanılmaz hale geliyo ve kalıyo anlayan varsa bi tavsiye verebilir mi tamir ettiricem gibi.

ek:switchle ilgili değil.
Kanka klavyeyi yağlamayı ne gördüm nede duydum, iç mekanizmaları zaten yağlanmaya uygun değildir , sadece su ve alkolle temzlenmelidir. kavyeyi tamamen sökü sabunlu su ile tamamen yani cidden heryerini yıkayıp duruladıktan sonra tüm parçalarını bir hafta kurumaya bırakırsan sonra birleştirirsen bence düzelir ama çok iyi temizlemelisin özellikle iç mekanizma kısımlarını. bu arada her dediğimi cidden iyi yapman lazım. iyi yıkayıp iyi du4rulayıp nemsiz bir ortamda iyice kurumaya bırakmalısın düzeliektir. oksitlenmeye karşın duruladıktan sonra alkolle iyice bir temizlersen hem oksitlenen kısımlar temizlenir hem yağ daha iyi çözünür hem daha hızlı kurur. alkolüde bol bol üzerine dök bence. Böyle çok klavye , ekran kartı , anakart tamir ettim.

kiwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Tunca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka klavyeyi yağlamayı ne gördüm nede duydum, iç mekanizmaları zaten yağlanmaya uygun değildir , sadece su ve alkolle temzlenmelidir. kavyeyi tamamen sökü sabunlu su ile tamamen yani cidden heryerini yıkayıp duruladıktan sonra tüm parçalarını bir hafta kurumaya bırakırsan sonra birleştirirsen bence düzelir ama çok iyi temizlemelisin özellikle iç mekanizma kısımlarını. bu arada her dediğimi cidden iyi yapman lazım. iyi yıkayıp iyi du4rulayıp nemsiz bir ortamda iyice kurumaya bırakmalısın düzeliektir. oksitlenmeye karşın duruladıktan sonra alkolle iyice bir temizlersen hem oksitlenen kısımlar temizlenir hem yağ daha iyi çözünür hem daha hızlı kurur. alkolüde bol bol üzerine dök bence. Böyle çok klavye , ekran kartı , anakart tamir
Kanka klavyeyi yağlamayı ne gördüm nede duydum, iç mekanizmaları zaten yağlanmaya uygun değildir , sadece su ve alkolle temzlenmelidir. kavyeyi tamamen sökü sabunlu su ile tamamen yani cidden heryerini yıkayıp duruladıktan sonra tüm parçalarını bir hafta kurumaya bırakırsan sonra birleştirirsen bence düzelir ama çok iyi temizlemelisin özellikle iç mekanizma kısımlarını. bu arada her dediğimi cidden iyi yapman lazım. iyi yıkayıp iyi du4rulayıp nemsiz bir ortamda iyice kurumaya bırakmalısın düzeliektir. oksitlenmeye karşın duruladıktan sonra alkolle iyice bir temizlersen hem oksitlenen kısımlar temizlenir hem yağ daha iyi çözünür hem daha hızlı kurur. alkolüde bol bol üzerine dök bence. Böyle çok klavye , ekran kartı , anakart tamir ettim.
kankam lube videolarına bakabilirsin sesi çok tatlı yaptı dediğini yapıcam kartı temizlemek işe yarayabilir sıvı teması zarar vermez değil mi ?
ettim.

kagankan0

80+ Bronze
Kac tane ve hangi anakart ekran kartı klavye ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Kac tane ve hangi anakart ekran kartı klavye ?
Kendi klavyemi 2 kere , birinde gazoz döküldü birinde su, ekran kartı ve anakartımı sistemimdeki sıvı soğutucu sızdırmasından sonra tamir etmiştim, bunun hakkında yazım var hatta profilimde. 2 laptop ve 1 ekran kartını daha tamir etmiştim böyle, arkadaşımın razer klavyesi vardı onuda öyle tamir ettim. bi denerseniz doru yöntemle çok verimli bir işlem olduğunu anlarsınız ben çok verim alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,114
Üyeler
162,777
Son üye
asrn121
Top Bottom