Kanka klavyeyi yağlamayı ne gördüm nede duydum, iç mekanizmaları zaten yağlanmaya uygun değildir , sadece su ve alkolle temzlenmelidir. kavyeyi tamamen sökü sabunlu su ile tamamen yani cidden heryerini yıkayıp duruladıktan sonra tüm parçalarını bir hafta kurumaya bırakırsan sonra birleştirirsen bence düzelir ama çok iyi temizlemelisin özellikle iç mekanizma kısımlarını. bu arada her dediğimi cidden iyi yapman lazım. iyi yıkayıp iyi du4rulayıp nemsiz bir ortamda iyice kurumaya bırakmalısın düzeliektir. oksitlenmeye karşın duruladıktan sonra alkolle iyice bir temizlersen hem oksitlenen kısımlar temizlenir hem yağ daha iyi çözünür hem daha hızlı kurur. alkolüde bol bol üzerine dök bence. Böyle çok klavye , ekran kartı , anakart tamir
Kanka klavyeyi yağlamayı ne gördüm nede duydum, iç mekanizmaları zaten yağlanmaya uygun değildir , sadece su ve alkolle temzlenmelidir. kavyeyi tamamen sökü sabunlu su ile tamamen yani cidden heryerini yıkayıp duruladıktan sonra tüm parçalarını bir hafta kurumaya bırakırsan sonra birleştirirsen bence düzelir ama çok iyi temizlemelisin özellikle iç mekanizma kısımlarını. bu arada her dediğimi cidden iyi yapman lazım. iyi yıkayıp iyi du4rulayıp nemsiz bir ortamda iyice kurumaya bırakmalısın düzeliektir. oksitlenmeye karşın duruladıktan sonra alkolle iyice bir temizlersen hem oksitlenen kısımlar temizlenir hem yağ daha iyi çözünür hem daha hızlı kurur. alkolüde bol bol üzerine dök bence. Böyle çok klavye , ekran kartı , anakart tamir ettim.
kankam lube videolarına bakabilirsin sesi çok tatlı yaptı dediğini yapıcam kartı temizlemek işe yarayabilir sıvı teması zarar vermez değil mi ?
ettim.