Bende 4gb ram çöp PC vardı SSD yaktıktan sonra gayet iş görür seviyeye geldi. 2.el 4gb ram daha aldım şimdi baya oyun oynatıyor. HDD pişmanlıktır.bu laptoptan var bende laptop kasıyor ve yavaş benim laptopu kurtarır mı yardımcı olur musunuz
dün 309 du da millet sömürdükten sonra biraz fiyat yükselttileritopyada da 309 değilmiydi
aynen öyle oldu. Hepsiburada ya yetişemedim. ordan sınırsız verse alırdım 20 30 tane 299 çok uygun fiyat.dün 309 du da millet sömürdükten sonra biraz fiyat yükselttiler
20 30 tane ssdyi napıcan kankaaynen öyle oldu. Hepsiburada ya yetişemedim. ordan sınırsız verse alırdım 20 30 tane 299 çok uygun fiyat.
Bilgisayar işi ile uğraşıyorum. Bir nevi teknik servis hizmeti diyelim. Lazım oluyor. 299 dan 50 tane bile alırım.20 30 tane ssdyi napıcan kanka
Harici depolama olarak kullanmak istiyorum. Dönüştürücü kablo veya bu modele uygun sata kutusu var mıdır ucuz yolluTekrar stokta
Veyahut harici depolama için başka tavsiyeleriniz var mıHarici depolama olarak kullanmak istiyorum. Dönüştürücü kablo veya bu modele uygun sata kutusu var mıdır ucuz yollu
https://www.n11.com/urun/agi-agi240g06ai138-25-240-gb-509518-mbs-tlc-sata-3-ssd-2301033?magaza=n11 bu da değerlendirilebilir