Neler Yeni

Çözüldü✓ mld m500 1tb aygıt yöneticisinde ve biosda gozukuyor ancak kullanamiyorum

Reaksiyon skoru
1
bilgisayari aldigimda win10 du otomatik w11 yükseltmesi yaptı bende tekrar w10 format attım yanlışlıkla harddiske kurdum windowsu ama daha sonra ssdnin gözükmediğini farkettim 1 haftadır yabancı kaynaklardan gördügüm 5 6 farklı seyi denedim ancak basarılı olamadım 3.formati attim az once hala duzelme yok

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-28 131349.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-28 131349.png
    4.5 KB · Hit: 35
  • Ekran görüntüsü 2024-01-28 131424.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-28 131424.png
    9 KB · Hit: 37
Ee görmüyor ki hocam diski. Görse mutlaka burada olması lazım.
yalnız hocam aygıt yöneticisinde ve biosta gözüküyor disk benim sorunum ssd bilgisayar tarafından çalıştırılıyor ancak windowsta kullanamıyorum ve ssdye dokundugum zaman hafif bi ısı da hissedebiliyorum ve dedigim gibi w11 den w10 a çevirdigimde kayboldu

yalnız hocam aygıt yöneticisinde ve biosta gözüküyor disk benim sorunum ssd bilgisayar tarafından çalıştırılıyor ancak windowsta kullanamıyorum ve ssdye dokundugum zaman hafif bi ısı da hissedebiliyorum ve dedigim gibi w11 den w10 a çevirdigimde kayboldu

Başka yere takmayı dene o zaman hocam. Başka bir şey gelmiyor aklıma yoksa. BIOS'da görünüp de sistemde gözükmemesi ilginç.

bilgisayari aldigimda win10 du otomatik w11 yükseltmesi yaptı bende tekrar w10 format attım yanlışlıkla harddiske kurdum windowsu ama daha sonra ssdnin gözükmediğini farkettim 1 haftadır yabancı kaynaklardan gördügüm 5 6 farklı seyi denedim ancak basarılı olamadım 3.formati attim az once hala duzelme yok
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Depolama Alanları kısmından aktif et hocam.

Geri