Neler Yeni

mng kargo rezaleti

jouly

80+ Bronze
arkadaşlar yozgatta ikamet ediyorum normalde istanbuldan buraya maximum 3 günde kargom ulaşırdı fakat bu mng kargoyla bana ayın 10 unda kargo yapıldı ayın 12 sinden beri istanbul aktarmada gözüküyor allah onların belalarını versin .ararım telefona çıkmazlar ,çıkan müşteri temsilcisi de ilgilenmez başka numarayı ara der ,aradığım numara yanlış çıkar vs vs.bana yardımcı olun ne yapmam lazım

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
arkadaşlar yozgatta ikamet ediyorum normalde istanbuldan buraya maximum 3 günde kargom ulaşırdı fakat bu mng kargoyla bana ayın 10 unda kargo yapıldı ayın 12 sinden beri istanbul aktarmada gözüküyor allah onların belalarını versin .ararım telefona çıkmazlar ,çıkan müşteri temsilcisi de ilgilenmez başka numarayı ara der ,aradığım numara yanlış çıkar vs vs.bana yardımcı olun ne yapmam lazım
MNG kargo genel müdürlüğünü arayıp çalıştığınız şube ile ilgili şikayet talebi açacaksınız.

jouly

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MNG kargo genel müdürlüğünü arayıp çalıştığınız şube ile ilgili şikayet talebi açacaksınız.
aradım bana diyor ki daha yasal gününüz dolmadı ayın 22 sini bekleyip açın diyor bide utanmadan ya demiyorki bi an önce elinize ulaşır felan hepsi beyin yoksunu

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
aradım bana diyor ki daha yasal gününüz dolmadı ayın 22 sini bekleyip açın diyor bide utanmadan ya demiyorki bi an önce elinize ulaşır felan hepsi beyin yoksunu
Yasal mevzuatı bilmiyorum. Eğer öyle bir şey varsa haklı olabilirler.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
buna benzer olay yurtıcınde olmustu bende ulasamıyordum herhangı bı yerden 1hafta bekledım geldı gelmıcek dıye beklememeye baslamıstım o derece sıkayet varda sıkayetlerı gorunce

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Bu ne kin, ne nefret? Hakkını aramanın yolu değil bu.

jouly

80+ Bronze

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Kargonun belirlediği süre zarfı içerisinde gelmediyse kargo sorumludur onun harici yapacak bir şey pek fazla yok yozgattan daha merkezi bir yere taşınmanız dileğiyle.

jouly

80+ Bronze
Kargonun belirlediği süre zarfı içerisinde gelmediyse kargo sorumludur onun harici yapacak bir şey pek fazla yok yozgattan daha merkezi bir yere taşınmanız dileğiyle.
merak etme kral başka kargolar istanbuldan max 3 günde elime ulaştırıyorlar ilk defa böyle bişey geldi başıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Hacı Hüsram
Kral sen çok scarface izlemişsin getiren adamda insan Birazda suçu yozgatta ara 😂😂😂

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu ülkede kargo hep bi sıkıntı eğitim sistemi ekonomi kargo üçü aynı benüm gözümde

jouly

80+ Bronze
Kral sen çok scarface izlemişsin getiren adamda insan Birazda suçu yozgatta ara 😂😂😂
hani yaklaşık tüm kargo şirketlerinden ürün yolladım ve ürün aldım hepsi 3-4 günü geçmedi mng getirmeyince mi suçu bu ilde arıyoruz

Top Bottom