Neler Yeni

MNG ve gümrük rezilliği :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
benimde mng de kargom 2 hafta gümrükte bekledi. ama yasa çıktıgı gün bir daha sipariş vermiştim. ne hikmetse 2 günde gümrükten çıktı :D
Ben 15 gündür gümrükten çıkmasını bekliyorum dsfsdfsdfsdf

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Yoğunluk olabilir ya da vergi geçirmek için bekletiyor olabilirler newegg üzerinden monitör almıştım biraz beklemişti aradığım da yoğunluk var diyorlar

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
Ali expressden aldığım iki ay içinde aldığım 7 ürün siparişimden 8-10 gün sonra elimde oldu sizin durumlar biraz farklı gibi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam aynı yukarıdaki şekilde mi? Benim ürünün gümrükten geçtiğini yazıyor ama emin olamadım bende. Mng ulaştırdı mı size?
hocam sizinkisini mng almış gibi .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 15 gündür gümrükten çıkmasını bekliyorum dsfsdfsdfsdf
valla temudan ilk 2 siparişim 1 ayda elime ulaştı. 1 haftada gümrüğe geliyor ama gümrükte 15 günden fazla bekliyor.
3. ise 6 agustosta sipariş verdim 15 agustosta gümrükten geçmiş. bende şaşırdım :D bugün teslim edecekler .

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe

valla temudan ilk 2 siparişim 1 ayda elime ulaştı. 1 haftada gümrüğe geliyor ama gümrükte 15 günden fazla bekliyor.
3. ise 6 agustosta sipariş verdim 15 agustosta gümrükten geçmiş. bende şaşırdım :D bugün teslim edecekler .
Kanka ben asla yoğunluk nedeni ile olduğuna inanmıyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MNG sitesinde gönderi takipte arattığım zaman "Gönderiniz henüz MNG kargoya ulaşmamıştır" yazıyor.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
MNG sitesinde gönderi takipte arattığım zaman "Gönderiniz henüz MNG kargoya ulaşmamıştır" yazıyor.
valla emin olamıyorum. normalde öyle yazıyorsa mngnin teslim almış olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Lütfü A
Bende Banggod üzerinden ürün almıştım, 3 gündür şu şekilde. Mng sitesine girip gönderi takibe bakayım diyorum, ürün daha MNG kargoya ulaşmamıştır diyor. Bu gün arayıp soracağım bakalım.
Alıntıyı görüntüle
hcam banggod da vergisiz üeünleri nası görünüleyebiliriz. Banggood un başka avantajı var mı bildiğiniz?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
valla emin olamıyorum. normalde öyle yazıyorsa mngnin teslim almış olması lazım
Diğer forumlara baktım, benim gibi olan kişiler var. Umarım kaybolmamıştır. Bu gün arayıp soracağım, bakalım ne diyecekler.

Top Bottom