Neler Yeni

Mobil bankacılık nasıl açarım ?

Mamyy

80+ Silver
Ailemde birisinin banka kartı var ama bayadır ve içinde kaç para var bilmiyorum. Kart bu arada ziraat bankasına ait uygulamadan girip mobil’den nasıl öğrenebilirim ?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Ailemde birisinin banka kartı var ama bayadır ve içinde kaç para var bilmiyorum. Kart bu arada ziraat bankasına ait uygulamadan girip mobil’den nasıl öğrenebilirim ?
uygulamayı indir orda gerekli bilgileri girmen lazım o kadar

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Herhangi bir sıkıntı çıkarmaz dimi TC falan istiyor kendi TC mi mi gircem yoksa kartın sahibinin TC si mi
kartın sahibi kimse bilgileri ona göre doldurun ve ziraatın kendi uygulaması olduğuna emin olun başka bi sıkıntı çıkmaz

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ziraat mobil den girersen cıkarmaz tabi

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartın sahibi kimse bilgileri ona göre doldurun ve ziraatın kendi uygulaması olduğuna emin olun başka bi sıkıntı çıkmaz
390EBA6A-3A51-48B7-9E22-E4873E89514F.jpeg

Bu dimi uygulama

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bir de bir şey sorcam direk kaydoluyor muyuz yoksa bi bekleme süresi var mı ?
bekleme süresi yok kaydolma asamasını hatırlamıyorum ama bir tık ugrastırıyor kart a daha once mobil bankacılık acılmamıs ise kart sahibinin kimliği ve kendisinin acması lazm kimliği tanımlayıp kimlikteki resime göre sahibinin yüz fotoğrafını istiyor sağdan soldan vs vs

Mamyy

80+ Silver
bekleme süresi yok kaydolma asamasını hatırlamıyorum ama bir tık ugrastırıyor kart a daha once mobil bankacılık acılmamıs ise kart sahibinin kimliği ve kendisinin acması lazm kimliği tanımlayıp kimlikteki resime göre sahibinin yüz fotoğrafını istiyor sağdan soldan vs vs
Kart sahibi evde yok o zaman yapamayacağım heralde

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bir şey sorcam direk kaydoluyor muyuz yoksa bi bekleme süresi var mı ?
hemen olursunuz ama doldurma kısmı bir tık uzun sürebilir ve kart sahibinin telefonuna sms gönderebilir yani evde olduğu zaman yapsanız daha iyi olur

Top Bottom