uygulamayı indir orda gerekli bilgileri girmen lazım o kadarAilemde birisinin banka kartı var ama bayadır ve içinde kaç para var bilmiyorum. Kart bu arada ziraat bankasına ait uygulamadan girip mobil’den nasıl öğrenebilirim ?
kartın sahibi kimse bilgileri ona göre doldurun ve ziraatın kendi uygulaması olduğuna emin olun başka bi sıkıntı çıkmazHerhangi bir sıkıntı çıkarmaz dimi TC falan istiyor kendi TC mi mi gircem yoksa kartın sahibinin TC si mi
evetAlıntıyı görüntüle
Bu dimi uygulama
bekleme süresi yok kaydolma asamasını hatırlamıyorum ama bir tık ugrastırıyor kart a daha once mobil bankacılık acılmamıs ise kart sahibinin kimliği ve kendisinin acması lazm kimliği tanımlayıp kimlikteki resime göre sahibinin yüz fotoğrafını istiyor sağdan soldan vs vsBir de bir şey sorcam direk kaydoluyor muyuz yoksa bi bekleme süresi var mı ?
Kart sahibi evde yok o zaman yapamayacağım heraldebekleme süresi yok kaydolma asamasını hatırlamıyorum ama bir tık ugrastırıyor kart a daha once mobil bankacılık acılmamıs ise kart sahibinin kimliği ve kendisinin acması lazm kimliği tanımlayıp kimlikteki resime göre sahibinin yüz fotoğrafını istiyor sağdan soldan vs vs
hemen olursunuz ama doldurma kısmı bir tık uzun sürebilir ve kart sahibinin telefonuna sms gönderebilir yani evde olduğu zaman yapsanız daha iyi olurTeşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de bir şey sorcam direk kaydoluyor muyuz yoksa bi bekleme süresi var mı ?
aynen siz kart sahibini bekleyin daha iyi nolur nolmazEvdeyim kart sahibinin telefonuda yanında ama fotoğraf işi sıkıntı